Szépüljünk

Idén nyáron a természetesség hódít! – Kate Winslet sminkmesterének tippjei

Jillian Dempsey a világ egyik legszerencsésebb nője: a férje nem más, mint Patrick Dempsey, azaz Derek Shepherd a Grace Klinikából, ő maga pedig sikeres sminkmester. Exkluzív interjúnk keretében Jillian megosztotta velünk szépségápolási titkait.
Idén nyáron a természetesség hódít! - Kate Winslet sminkmesterének tippjei
 Színorgia az arcodon

Bár ő készíti Kate Winslet, Kristen Stewert és Kirsten Dunst vörös szőnyeges make-upjait is, Jill fő missziója sztársminkesként mégis az, hogy megmutassa, hogyan érheti el bárki otthon, szimpla fürdőszobai készülődés során az A-listás sminket. Jillant a pletykalapokban szinte csak játszótéri, kalandparkos és gyerekmedencék mellett készült fotókon láthatunk, olyan laza és kedves, hogy interjúnk végére meg is bocsátottuk Patricknek, hogy végül őt választotta helyettünk.

NLC: Mindig is sminkesnek készültél?

Fotó: jilliandempsey.com
Fotó: jilliandempsey.com

Jillian: Kislány koromban festő szerettem volna lenni. Imádtam különböző árnyalatokat kikeverni, minden felületet, amit láttam, kipingáltam, legszívesebben kiszíneztem volna az egész világot! Aztán ahogy nőttem, egyre jobban vonzott a szépségipar is, és végül egyszerűen összekötöttem ezt a két szenvedélyemet.

NLC: Több, mint húsz éve dolgozol az élvonalban. Ki az, akire azt mondanád, hogy a korszakunk legnagyobb stílusikonja?

Jillian: Nem kérdés, hogy Kate Moss. Benne minden megvan, ami kifejezi az ezredforduló modernségét: minimalizmus, légiesség, és valami végzetesen szexi flegmaság.

NLC: Áruld el nekünk, mi számít majd abszolút trendnek idén nyáron!

Idén nyáron a természetesség hódít! - Kate Winslet sminkmesterének tippjei Jillian: A meztelenség! Csak vicceltem, de egyébként majdnem: minden jöhet, ami testszínű és bronz! Sminkben a minél tisztább, észrevehetetlenebb hatás lesz a mérvadó: szóval leheletnyi alapozó, halvány rózsaszín arcpír, bronz árnyalatú szemfestékek és egy áttetsző, rágógumi-árnyalatú ajakfény kell csak a neszesszerbe. Ahogy persze közelednek majd az éjszakák, jöhetnek a dögös, vérvörös rúzsok is. Azt hiszem, ez az a cucc, ami soha, de soha nem megy ki a divatból.

NLC: Hollywood egyik profi sminkmestere vagy, és több saját kollekciót is indítottál már az Avonnal. Tapasztalatod szerint mi a lehető legnagyobb hiba, amit elkövethetünk a sminktáskánk közbenjárásával?

Jillian: Tapasztalt sminkesként, aki látott már szemkörnyékről potyogó korrektorfelhőt és házvakolatnyi vastagságú alapozótengert is, szeretném minden adandó alkalommal hangsúlyozni, mennyire fontos időben letenni a kezünkből a festékeket! A túl sok sminknél nincs szerencsétlenebb látvány: öregít és elcsúfít, arról nem is beszélve, hogy csak még jobban kiemeli az apró hibákat. Szóval végül újra csak azt kell mondanom, hogy a meztelen-hatásnál, a bőröd természetes árnyalatánál egyszerűen nincs szebb!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top