Szépüljünk

Merész színek és gyémántporos ránctalanító

Élénk színű szemsminket és puha bőrt ígér a nyár. De a bizarr árnyalatú körömlakkok kedvelői is szemezgethetnek kedvükre. Összeszedtük a legizgalmasabb kozmetikai újdonságokat.

Garnier Intensive 7 days – testápoló

Nagyon kellemes az illata, egyáltalán nem zavaró. Bőrre kenve azonnal beszívódik, a krém könnyű állagú. Bringázás előtt is használtuk és nem ragadtunk tőle, de lefekvés előtt is bevetettük, és reggelre puha, sima bőr lett az eredmény. Úgyhogy nálunk abszolút nyerő, sőt talán meg merjük kockáztatni, hogy az idei nyár egyik kedvenc újdonsága.

Merész színek és gyémántporos ránctalanító

Dove Go Fresh – uborkás testápoló

A Dove testápolója megosztotta tesztelőinket, egy részük imádta az illatát, mások azonban túl erősnek találták. Egy biztos, az uborkaeszenciát tökéletesen kiérezni. Viszonylag lassan szívódik fel, cserébe a hatása tényleg hosszan tart. Ami pedig külön jó hír, hogy nem nehéz, ragacsos, hanem kimondottan hűsítő érzetet kelt.

Merész színek és gyémántporos ránctalanító

Max Factor – szemhéjapplikátor

Szokatlan volt vele dolgozni az első alkalommal, de nem nehéz, a kicsit „poros” állag teljesen krémes lett a felvitel után. Nagyon könnyű volt felkenni az applikátor speciális kialakítása miatt. A szín gyönyörű, nem hivalkodó. Kicsit csillogós, de szolid, nappali sminknek is gond nélkül elmegy. Tesztelőink egyenesen szerelmesek lettek a könnyen kezelhető sminkcuccba.

Merész színek és gyémántporos ránctalanító


L’Oreal Volume Collagen – hajtőnövelő spray

A leírás szerint a hajtövektől felfelé kell befújni a hajszálakat, vizes vagy száraz hajra. Mi nedves hajra használtuk, a hajmosás után. Szárítás után meglepő volt a hatás, teljesen olyan volt, mintha hajhabot tettünk volna rá, csak az a ragadós érzés maradt el. A dús hatás egész sokáig kitartott, pedig az elején nem igazán hittünk benne.

Merész színek és gyémántporos ránctalanító

Essence

Az idei szezonban az Essence komolyan vette a color blocking sminktrendet, meglepő színeket találunk a palettán, amelyektől – mint tesztelésünk során kiderült – a pasik egy része kicsit idegenkedik, de a negyedik napon általában megbarátkoznak a kék körmökkel. A lakk hosszan fent maradt a körmünkön, pedig mosogattunk és palántáztunk is. A tusnál pedig külön öröm volt, hogy az ecsetes megoldásnak köszönhetően könnyen tudtuk javítani az először EKG-ra hasonlító tusvonalat. Viszonylag tartósan fent maradt, és egyetlen mozdulattal le tudtuk mosni. Nincs ezen mint cifrázni, megszerettük.

Merész színek és gyémántporos ránctalanító

Rimmel Lycra Pro körömlakk

A meglehetősen bizarr színt nehéz volt elsőre megszokni, de mire a második réteg megszáradt, nem volt gondunk vele. A vastag ecset minden lakkozó csaj álma, két mozdulattal sikerült tökéletesre festeni a körmünket, nagyjából olyanra sikeredett a mutatvány, mintha manikűrös csinálta volna. Nekünk hat napig bírta a lakk, de még akkor sem volt vállalhatatlanul lekopva, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem mosogattunk benne.

Merész színek és gyémántporos ránctalanító

M.A.C Surf Baby kollekció

A M.A.C minden nyáron kijön valami, meglepő, szokatlan, limitált szériás kollekcióval. Idén szörfözni küldik a csajokat, ehhez merész szemhéjpúdereket és bronzosítókat ajánlanak. Az alapvetően profi sminkeseknek szánt márkát mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk, bár az árak elég húzósak, a szemhéjpúderek és ceruzák még évekkel később is simán használhatóak. Az élénk kékeszöld szemhéjpúdert zöld és barna szemhez is próbáltuk, és mindkettőnél szép és hangsúlyos eredményt kaptunk, de a szín csak akkor volt kellően intenzív, ha több rétegben hordtuk fel a festéket.

Merész színek és gyémántporos ránctalanító

Wella Pro Series – sampon

A Wella legújabb Pro Series termékcsaládjában a kiszerelést szeretjük a legjobban, ugyanis kellően nagy ahhoz, hogy ne kelljen havonta samponért vagy balzsamért rohangálni. A Volume emelő hatással bíró sampon és balzsam ugyan nem hozott látványos eredményt, de nem nehezítette el a hajat, így aztán kevésbé lapult le. Ami zsírosodásra hajlamos haj esetében már önmagában is öröm, az pedig külön megmelengette a szívünket, hogy még másnap reggel is teljesen vállalható volt a frizuránk.

Merész színek és gyémántporos ránctalanító

Diamondceutical – gyémántporos ránctalanító

Egy ránctalanítóról 10 napos teszt után nyilatkozni elég nehéz, ugyanis mi azt vettük észre, hogy legalább az első üvegnek el kell fogynia ahhoz, hogy látványos eredményt tapasztaljunk. Egyelőre annyit tudunk mondani, hogy a Bou…. legújabb ránctalanító kréme könnyen és gyorsan felszívódik, és mintha már az első hét után láttunk volna változást az 50 éves lelkes tesztelőnk szarkalábjain.

Merész színek és gyémántporos ránctalanító


Astor Soft Sensation Vitamin & Collagén ajakrúzs

Az Astor szerint is az idei év a hangsúlyos rúzsoké. Mi nappalra használtuk és a szemünk nem kapott hangsúlyos sminket. Jó hír, hogy még akkor sem szárította ki a szánkat, ha nem kentünk alá ajakápolót. Sokáig tartott a szín, a reggeli kávét mint első akadályt simán vette, de az ebédnél már feladta a versenyt. Ettől függetlenül örültünk, hogy nem foltokban, hanem egyenletesen kopott le a szín.

Merész színek és gyémántporos ránctalanító

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top