Szépüljünk

Itt a teaillatú parfüm!

Az angol Tetley teagyár beszállt a parfümbizniszbe. Stílszerűen teaillatú parfümmel rukkoltak elő.

Itt a tea illatú parfüm! Egy fogyasztói felmérés szerint a britek – a legkevésbé sem meglepő módon – kifejezetten megnyugtatónak tartják a tea illatát. A Tetley teagyártó vállalat döntéshozói az eredményen felbuzdulva úgy döntöttek, hogy teaillatú parfümmel örvendeztetik meg a vásárlókat. Az illat a tea mellett tölgyfazuzmó és muskotályzsálya illatjegyeket tartalmaz. „Folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, melyeken keresztül a teakedvelők kifejezhetik az egyéniségüket és ez tökéletes megoldásnak tűnt” – fogalmazott Anand Gandesha, a cég marketingmenedzsere a Daily Mailnek adott nyilatkozatában.

A termék reklámarca egy rajzolt figura, Tina, aki a Tetley több nyomtatott és televíziós hirdetésében is felbukkant már az elmúlt közel 40 évben. „Azzal, hogy már neki is saját illata van, olyan hírességekhez csatlakozott, mint Elizabeth Taylor, Christina Aguilera vagy Sarah Jessica Parker” – jegyezte meg viccesen Gandesha. A limitált szériás parfümből egy 50 ml-es üveg 15 fontba kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top