Szépüljünk

A tavasz 10 legjobb illata

Melyek lesznek az idei tavasz legjobb illatai? Mit fújjunk magunkra, hogy a darazsak helyett a pasik repüljenek ránk?

1. Chloe Eau Parfum

Nem titkolom, nagy Chloe rajongó vagyok, bár a szerelem nem első szippantásra jött, de annál inkább intenzívebb lett. Van ilyen. Amikor egy illat akaratod ellenére bekebelez és nem enged, függővé tesz. Nálam a Chloe Eau De Parfum 2008 váltotta ki ezt az érzést. Először csak olvastam róla fórumokon (remek kritikákat), és kíváncsian próbáltam ki egy közeli parfümériában. Természetesen papírcsíkon – pedig tudom, hogy bőrön kell mindent kipróbálni, de már sok volt rajtam – és valami borzalmasan szúrós mosópor illatnak találtam. Nem értettem azt a nagy rajongást, ami tapasztalható volt az illat körül. Pont ezért adtam neki még egy esélyt, és kipróbáltam a bőrömön is…egész nap a csuklómra tapadtam, és szívtam be az isteni illatot. Nyoma sincs karcos, szúrós felhangnak, isteni rózsa és virágfelhő vesz körül, melyet egy nagyon friss, tiszta alapillat hangsúlyoz ki. Számomra nem csak tavaszi illat, az év bármely napján szívesen viselem.

2. Prada Infusion d’Iris

Ha ez az illat van rajtam, garantáltan bezsebelek egy csomó bókot, hogy milyen csinos vagyok, ugyanis kérem, ehhez az illathoz fel kell tisztességesen öltözni! Az elegáns, mégis modern illat mesterműve. Figyelem, a tömény írisz nem mindenkinek tetszik, elég karakteres, ezért vásárlás előtt feltétlenül ki kell próbálni a bőrön!

Kíváncsi vagy a többire is? KATTINTS! 

 

Keress magadnak új illatot! – Az NLC parfümblogja
A tavasz 10 legjobb illata

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top