A 40 év feletti modelleké a jövő

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Szerinted hány éves korukban legszebbek a nők? Van hely a 40 év feletti modelleknek a kifutókon? Egy amerikai ügynökség szerint: igen.
2011. 03. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom
A 40 év feletti modelleké a jövőAz egyik legismertebb „szenior” modellje Carmen Dell'Orefice, aki 79 éves kora ellenére még ma is aktív résztvevője a legnagyobb divatheteknek. Legutóbb a New York-i divathét bemutatóin láthattuk a félig magyar származású dívát.
Az amerikai Wilhelmina modellügynökség  modellversenyt indít, melyre kizárólag a 40. életévüket a döntő időpontjáig betöltő amerikai nők nevezhetnek.

A hölgyek egész alakos fotóval jelentkezhetnek, majd ez alapján hívják be őket az előválogatókra, melyekről aztán tízen kerülhetnek be a május 24-én megrendezendő döntőbe.

A verseny győztese és döntősei értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak és többen közülük modellszerződést is kapnak. Az ügynökség nem titkolt célja, hogy a versenyen felfedezett negyvenes modelleket bejuttassa a legnevesebb tervezők és divatházak kampányaiba és divatbemutatóira.  

A modellverseny kiötlői úgy látják, hogy egyre nagyobb az igény a divatvilágban a „szabályostól” eltérő, tehát például teltebb alkatú vagy épp idősebb modellekre, ezt a trendet pedig nekik is érdemes meglovagolniuk.
A párizsi divathét legszebb ruhái
A 40 év feletti modelleké a jövő
Címkék: modell idős
Olvass tovább

Hozzászólások

Monikita 2011-03-16 23:51

Ott van, hogy 79 éves kora ellenére...

pihe** 2011-03-16 23:36

hogyne lenne. amekkora helyet ezek a mai manökenek foglalnak...

birerzsi 2011-03-16 23:21

Ezt Magyarországon is bevezethetnék! (Negyvenen felüli teltebb modellek szerepeltetése.) Jól jönne fizetéskiegészítésnek! :)))))

Fantasztikusan néz ki Carmen Dell Orefice! (Sajnos, nem írták meg, hány éves.) Büszke vagyok rá, mint félig-meddig hazánk fiára.

N?k Lapja Café 2011-03-16 23:21

Szerinted hány éves korukban legszebbek a nők? Van hely a 40 év feletti modelleknek a kifutókon? Egy amerikai ügynökség szerint: igen.

Tovább a cikkre...