Szépüljünk

A nők igénytelenebbek, mint a férfiak

Legalábbis ami a WC-k állapotát illeti. Ha voltál már ugyanazon a helyen a férfi és női vécében, akkor nem kell sokáig magyarázni a címet. Daniella ismét kiakadt.
Nem vagyok hárpia, de van véleményem, és bosszantanak dolgok, pont úgy, ahogy téged vagy bárki mást. És miután felidegesítem magam, úgy érzem, jobb, ha kiírom magamból a haragom. A családomnak legalábbis mindenképp. Szitkozódom, pufogok, de örülni is tudok. És ami talán a legfontosabb: ez az én szubjektív véleményem, nem pedig a Nők Lapja Cafe hivatalos álláspontja, pont emiatt lett a rovat neve: Daniella kiakad. 

Daniella kiakad a női vécéken
Miért utálunk tömegközlekedni?

Mindig azon háborgunk, hogy a pasik milyen trehányak, semmire sem vigyáznak, sőt még a vécédeszkát sem hajtják vissza maguk után. Pedig az igazság az, hogy nekünk, csajoknak kellene inkább összekapunk magunkat, a nyilvános (étterem, munkahely, szórakozóhely) mellékhelyiségek általános állapota legalábbis erre enged következtetni. Összepisilt deszka, becsomagolatlan tampon, kipucolatlan vécécsésze. Ne finnyogj! Nem így néz ki egy női WC manapság? Sajnos de. Az okot persze senki sem tudja, sőt általában már arra sem derül fény, hogy ki volt a tettes. Amikor ugyanis a csajok egymás között a női vécék állapotáról beszélgetnek, mindig mindenki nagyon fel van háborodva, de soha senki nem tehet az egészről. Akkor mégis ki a bűnös?

Az első gond persze ott kezdődik, hogy a legtöbb csaj a mellékhelyiségek higiéniai állapota miatt a világ minden pénzéért sem ülne rá a deszkára. Ami tiszta sor, de ettől függetlenül legyen már képes beletalálni a lukba, vagy ha ez mégsem megy, akkor legalább törölje le a deszkát. Ettől még nem lesz tiszta, de legalább nem lesz hányingere a következő delikvensnek, aki egyébként az előző ok miatt úgysem ülne rá.

A nők igénytelenebbek, mint a férfiak

Aztán ott van a tampon vagy betétkérdés. Miért nem vagyunk képesek becsomagolni az elhasznált dolgainkat? Kevés annál undorítóbb van, mint egy csupaszon hagyott tampon. És persze a kipucolatlan WC-csészékről már ne is beszéljünk, az illemhelyiségekben található vécékeféket nemcsak a takarítószemélyzet használhatja. Mi sem leszünk leprásak, ha kisikáljuk két mozdulattal magunk után a vécét.

A legnagyobb gond persze a szórakozóhelyek mellékhelyiségeinek állapotával van, és mindenki elhiheti, hogy puccos és lepukkant hely között alig van különbség. Sajnos a talpig Gucciban feszülő, pumpált mellű cicababa is pont ugyanannyira igénytelen ilyen téren, mint a vörösboros kóláért rajongó, zsíros hajú rockerlány.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top