Szépüljünk

Felragasztható celebkörmök

Az amerikai Minx cégnek köszönhetően már bárki – csupán néhány dollár ellenében – körmein viselheti a legmenőbb manikűrösök alkotásait...

Felragasztható celebkörmökA kaliforniai cég múlt hónapban dobta piacra a Beyoncé és Mary J. Blige manikűröse, Lisa Logan által kreált kollekciót, melyben nyolc különféle geometrikus mintázatú körömmatrica található. Az együttműködés annyira sikeres lett, hogy a Minx bejelentette: további hasonló kollekciók kerülnek piacra idén tavasszal.

Az amerikai lányok napokon belül körmeikre applikálhatják Marian Newman alkotásait is, aki többek között dolgozott már Vivienne Westwoodnak és a Givenchy divatháznak is. Néhány hét múlva aztán érkezik Naja Rickette kollekciója is, akinek munkáit egyebek mellett Lady Gaga körmein is megcsodálhatjuk a „Love Game” és a „Paparazzi” klipjében.  A matricaszetteket 5 és 10 dollár közötti árakon lehet majd megvásárolni.

A Minx egy speciális körömmatrica, mely a tengerentúlon hatalmas népszerűségnek örvend. A használata rendkívül egyszerű: felragasztják a körmökre, majd pedig lámpával megvilágítják, amitől megköt. A végeredmény nagyságrendekkel strapabíróbb, mint bármilyen lakkozás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top