Szépüljünk

Az év legdivatosabb frizurája

Kislányként kötelező volt hordani, akár akartuk, akár nem. Aztán jött helyette a sima lófarok, a decens konty, de most nagyon úgy tűnik, hogy 2011 a fonott hajak éve lesz.
Az év legdivatosabb frizurája
Alkalmi frizura lustáknak

A 2011/12-es őszi–téli kollekciókat felvonultató divatheteken jó néhány – alapvetően különböző stílust képviselő – divatház bemutatóján is fonott copfot viseltek a modellek. Ez alapján nagyon úgy tűnik, hogy legkésőbb az őszi–téli szezonra újra divatba jön majd ez a hajviselet. Persze aki igazán menő akar lenni, az már nyáron is rendületlenül fonja a haját.

A kifutón látottak alapján az irányzaton belül a legmenőbb valószínűleg a két copfba font haj lesz, azonban nem kell megijedni, nem a szigorú, iskoláslányos változatban, hanem bohém verzióban: kilógó tincsekkel, laza fonással.

forrás: beautyhigh.com
Forrás: beautyhigh.com
forrás: beautyhigh.com
Forrás: beautyhigh.com

Akik egy bizonyos életkor felett sokallják a két copfot, azoknak sem kell feltétlenül kimaradniuk ebből a trendből, ugyanis a kifutón látottak alapján az egy darab, féloldalon hordott fonott copf is divatos lesz. Akik pedig a kifejezetten rendezett, praktikus hajviseletet részesítik előnyben, azok bátran hordhatnak majd klasszikus fejőlányfrizurát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top