Szépüljünk

Egy fiatalító szérum, mely állítólag tényleg működik

Íme, a következő csodaszérum, mely azzal az ígérettel kecsegtet, hogy visszafordítja az idő kerekét...
Egy fiatalító szérum, mely állítólag tényleg működik
 Te kipróbálnád a G-pont-feltöltést? 

Az izlandi Sif Cosmetics által kifejlesztett Bioeffect nevű szérum „mágikus” összetevője az EGF, vagyis az epidermális növekedési faktor. Egy olyan molekuláról van szó, mely természetes módon is megtalálható a bőrben: fiatal korban még sok van belőle, majd az évek előrehaladtával egyre kevesebb.

Egy fiatalító szérum, mely állítólag tényleg működikAz anyag képes felgyorsítani a sejtek önmegújító képességét, emiatt pedig ez lehet az egyik leghatékonyabb anti-aging összetevő, ami csak létezik. Erre egyébként nem az izlandi szakemberek jöttek rá, az EGF-alapú termékek évek óta jelen vannak a piacon. Amiben az izlandi fejlesztés különbözik a korábbiaktól, azok az előállítás körülményei: itt ugyanis rendkívül tiszta, baktériummentes vulkáni hamun termesztett bioárpából vonják ki az anyagot.

„Az EGF azon néhány összetevő közé tartozik, mely valóban működik. Stimulálja a sejtek megújulását és a kollagén termelődését – magyarázta Antonia Brann, a brit Daily Mail által megkérdezett szakember. – A bőr tónusában, textúrájában és színében is szembetűnő javulást idéz elő.”

A szérum meglehetősen drága: Nagy-Britanniában egy 15 ml-es üveg 125 fontba, azaz közel 40 000 forintba kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top