Szépüljünk

A sztárok legújabb ránctalanító csodakezelése

A paraffinviasz használata a kéz- és lábápolásban terjedt el széles körben, ma már azonban tudjuk, hogy az arcbőrünknek is igencsak jót tesz.
Sophie Dahl
Sophie Dahl

A paraffinviaszos maszk rendszeres használata számos szakember szerint jelenleg az egyik leggyorsabb leghatékonyabb módszer, mellyel akár az arcfelvarrás vagy a ráncfeltöltés is kiváltható. A kezelés intenzív arcmasszázzsal indul, mely során hidratáló olajokat juttatnak a bőrbe. Ezután kenik fel magát az olvadt paraffinviaszt, mely aztán félórára az arcon marad. Ellazítja és megnyugtatja az arcizmokat, és segít abban is, hogy a hidratáló olajok minél alaposabban és mélyebben felszívódjanak, ráadásul méregteleníti a bőrt és javítja annak oxigénellátását. A viaszt az eljárás során infravörös fénnyel tartják melegen annak érdekében, hogy ne tudjon megszilárdulni. Az eredmény pedig már az első kezelést követően is látványos.

A rendszeres használók azt állítják, a bőrre gyakorolt jótékony hatásain túl a maszk nagyon jó migrén és arcüregproblémák, sőt depresszió, álmatlanság vagy épp a menopauza idején jelentkező kellemetlen tünetek ellen is. A paraffinviaszos arckezelés hívei között olyan hírességeket is számon tartanak, mint Sophie Dahl vagy Anjelica Huston.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top