Szépüljünk

Shakira illata

Manapság magára valamit is adó világhíresség nem létezhet saját név alatt futó parfüm nélkül. Shakira is előrukkolt a magáéval…

Shakira illataAz S by Shakira a kolumbiai énekesnő első celebparfümje, amelyet olyan nőknek szán, akik függetlenek, erősek, nagyon tudnak szeretni, és hisznek önmagukban. „Az volt a szándékom, hogy a dalaimhoz hasonlóan az S by Shakira is elmondjon egy történetet, és hogy legyen benne valami személyes és egyedi. A parfüm tükröz valamit, ami benned van” – nyilatkozta egy amerikai divatmagazinnak.

Shakira állítólag személyesen is részt vett az illat megalkotásában, és e folyamat során fedezte fel, hogy számára állítólag a csokoládé, az eper, a bababőr, a méz és a gyanta illata jelenti a legtöbbet. Ehhez képest viszont az imént felsoroltak közül egyik sem került végül a parfümbe, az ugyanis jázmin, szantál, ámbra és vanília édeskés keveréke.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top