Szépüljünk

Filléres tippek a fürdőszobából

Ki mondta, hogy a tárgyakat csak rendeltetésszerűen lehet használni? Egy kis kreativitás némi vagánysággal fűszerezve csodákra képes!

Fogkrém

Nincs más, ami olyan gyönyörűen és gyorsan tisztítaná az ezüstöt, mint a fogkrémed. A recés, áttört részek is gyönyörűek lesznek, ha fogkefét használsz. Alaposan dörzsöld át vele a befeketedett kedvencedet, aztán öblítsd le hideg vízzel, és puha ruhával töröld szárazra.

Szappan

Akadozik a cipzár a táskádon? Nem csúszik jól a komód fiókja? Elő a szappannal, és szárazon húzogasd át vele a rendetlenkedőket.

Körömlakk

A körömlakkod nagyon sokoldalú szerszám. Ha fut a szem a harisnyádon, állítsd meg vele. Igaz, hogy utána használhatatlan, de legalább addig nem ciki. Ha nem bírja a füled a bizsukhoz használt fémeket, de mégis betennél egy izgi fülbevalót, akkor fesd át színtelen körömlakkal a füleddel érintkező felületeket, várj, míg megszárad, és már használhatod is a kiszemelt fülönfüggődet. Kiesett egy gyöngyszem a karkötődből, de nincs pillanatragasztód? Átmenetileg a körömlakkodat is használhatod erre a célra.

 

Filléres tippek a fürdőszobából
 

 

Szemöldökcsipesz

Egyes telefonokból a SIM kártyát csakis ezzel lehet kivarázsolni! Ja, és a liba, kacsa és egyéb szárnyasok bőrében maradt „tokok” eltávolításánál is nélkülözhetetlen.

Babaolaj

Az összegubancolódott láncokon a csomót egykettőre kibogozhatod, ha előtte áttörlöd babaolajjal.

Dezodor spray

Te is utálod, ha a szoknyád a harisnyádhoz tapad, de elfelejtettél alsószoknyát húzni? Nosza, fújd be a kettő közötti területet dezodorral, és máris megszűnik az elektromos vonzalom.

Hajlakk

Semmi pánik! A kedvenc bőrtáskádon vagy a neszesszereden felfedezett tintafoltot fújd le hajlakkal, és töröld le egy papír zsebkendővel. Ennyi.

Szemhéjtus

Fut a szem a fekete harisnyádon? Levenni nem lehet, így viszont gáz. Elő a fekete szemhéjtussal, és fesd át a látványos csíkot! Ha megszáradt, csak a legélesebb szeműek veszik észre a turpisságot. Csak aztán el ne felejtsd a sminklemosót a lábszáradon is használni!

Sminklemosó kendő

Ha jó a pofidon, miért ne lenne jó a bőrcipődön is? Felejtsd el a poros, ciki lábbelit!

Sampon

Ha nincs kéznél mosószer, a fehérneműdet ne szappannal mosd ki, hanem samponnal, mert ez sokkal kíméletesebb.  

Manikűrkészlet

Ha van nálad egy manikűrkészlet, akkor nincs az a csavar, amivel nem birkózol meg!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top