Szépüljünk

Aranyat érő ezüsttippek

Használd ki az ezüstionok kivételes képességét: szebb és üdébb lehetsz tőle te is, és életed párja is.

Az ezüst fertőtlenítő, illetve baktériumellenes hatását már nagyon régen ismerjük. Évek óta megvásárolható már itthon is – üzletben és neten egyaránt – az ezüstkolloid oldat, amelyet sokan külsőleg is használtak, például sebek kezelésére. 2010-ben egyre gyakrabban találkozunk az ezüstionokkal a kozmetikumok piacán, legyen szó zuhanyozásról, dezodorálásról vagy lábápolásról. Az ok roppant egyszerű: az ezüstionok gyorsan hatástalanítják a baktériumokat. Reakcióba lépnek a baktériumokban található enzimekkel és fehérjékkel, ami a baktérium pusztulását okozza. Az ezüstionok a baktériumok sejtfalával is reakcióba lépnek, valamint hozzákötődnek a baktériumok DNS-éhez és RNS-éhez, amivel megállítják a baktériumok szaporodását. Ennek köszönheti ez a nemesfém, hogy helyet kapott hatóanyagként a dezodorálás és a bőrápolás terén.

Igazi különlegesség az ezüstionos tusolófej. A Silverex zuhanyfej belsejében nagy tisztaságú, speciális technológiával előállított ezüsthab van, ebből oldódnak ki a víz hatására az ezüstionok. Az irritált vagy az aknéra hajlamos bőr szinte újjászületik a rendszeres használata hatására. (A neten keresd, ára 33 500 Ft.)

Aranyat érő ezüst tippek

 

Az ápolt arcbőr a férfiakat is megilleti, még azokat is, akik a borotválkozáson túl nem hajlandóak egyéb bőrápolásra. Számukra készültek a Nivea Silver Protect borotválkozási termékei. A borotvahab, a borotvagél és a borotválkozás utáni készítmény is az ezüstionok antibakteriális hatását kihasználva fertőtlenít, miközben egyaránt nem szárítják a bőrt. (Minden drogériában beszerezheted, a borotvahab 959 Ft, a borotvagél 1299 Ft, míg az after shave lotion 2359 Ft.)

Aranyat érő ezüst tippek

 

Az izzadtság önmagában is kellemetlen, de igazi problémát akkor jelent, ha kellemetlen szag is társul hozzá, ami az izzadságban elszaporodó baktériumok kellemetlen mellékterméke a hónaljon és a lábfejen is. Az új Hansaplast Silver Active lábspray az ezüstmolekulák jótékony hatásának köszönhetően segít megakadályozni a kellemetlen lábszag kialakulását. (Patikákban és drogériákban veheted meg, 910 Ft.)

Aranyat érő ezüst tippek

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top