Szépüljünk

A legszebb és a legszörnyűbb sminkek a Story-gálán

A Story-gála képeit nézegetve láttunk tökéletes sminket, ami a viselőjével is összhangban volt. És olyat is, ami nem.

A dobogó tetején

Szabó Erika rendkívül finom, visszafogott sminkje a szép vágású szemét hangsúlyozta. Tökéletes az összhang a szemszín, a ruha színe, a hajviselet, a finom fülbevaló és a szemsmink között. Ez rendben van, de nagyon.

Medveczky Ilona sminkje egyszerűen tökéletes. Ritka példája annak, amikor a szemek és a száj egyaránt hangsúlyos, ám ezek nem rontják, hanem erősítik egymás hatását.

Szabó Erika
Szabó Erika
Medveczky Ilona
Medveczky Ilona

 

Igéző pillantások

A ruhákat is górcső alá vettük:
Szépségek és szörnyűségek a Story-gálán »

Tatár Csilla éppen csak lecsúszott a dobogó legmagasabb fokáról. Természetes szemöldöke, tökéletes szemkontúrja, imádni valóan bájos tincsei példaértékűek. Abból a fránya pirosítóból, csak abból kellett volna egy cseppnyivel kevesebb!

Liptai Claudia a cseppet sem visszafogott fejdísze mellé olyan sminket viselt, amely teljesen a szemére helyezte a hangsúlyt. Ha már a divatos lila színt és a füstös hatást választotta, talán szerencsésebb lett volna egy picit világosabb lila a sötétszürkével párosítva, mert jobban harmonizált volna a vörös tincsekkel.

Tatár Csilla
Tatár Csilla
Liptai Claudia
Liptai Claudia

 

Érzéki ajkak

Csisztu Zsuzsa és Brózik Klára is tudja, hogy a telt, szép ívű ajkán nagyszerűen mutat a vörös rúzs. Ha kettejük közül kellene győztest választani, akkor Csisztu nyerne a tökéletes árnyalat és a se nem sok, se nem kevés fény eltalálása miatt. Annyira a sajátja, hogy látszik, ezt az árnyalatot nem most vetette be először.

Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa
Brózik Klára
Brózik Klára


A kevesebb több lett volna?

Látszik, hogy Balogh Edina szereti a csilli-villit, de egyszerre ennyi kristályt?! A hajában – szigorúan önmagában, és a kontyon lévő tucatnyi nélkül – csodásan mutatott volna. Az is figyelemre méltó lett volna, ha csak egyetlen darab csillan meg a szeme külső sarkánál. Kár érte.

Valakinek feltűnt, hogy milyen gyönyörű sminket viselt Horváth Éva? Pedig a haja is szuper!

Balogh Edina
Balogh Edina
Horváth Éva
Horváth Éva

 

További cikkeink:
6+1 újdonság – februári szépségtippek »
7 nyerő tipp – pakolások buli előtt és után »
5 érv a lila smink mellett »
Fórumajánló:
Minden, ami smink »
Sztárok smink nélkül »
Sminktetoválás »
Tipp:
Smink.lap.hu »
Celeb.lap.hu »
Kozmetika.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top