Szépüljünk

3 egzotikus testpermetet teszteltünk

A nyári hőségben a tömény parfümök viselése kényelmetlen, sőt olykor kellemetlen. A különleges illatú, könnyű testpermetek viszont finom aromával és egész napos felfrissüléssel kecsegtetnek. Három izgalmas, trópusi üdítő szépséget teszteltünk.
Avon Tahitian Holiday Exotic Body Mist (100 ml)

Szexi és trendi csomagolás, érzéki (kókuszos) illat. Bár a permet túl könnyű – szinte porszerű –, mégis szépen elterül a bőrön, illata pedig titokzatos és izgalmas. Bárhová, bármikor magaddal viheted, és egyáltalán nem ciki, ha kivillan a táskádból, sőt. Annyira szépen és harmonikusan megalkotott kiegészítőről van szó, hogy biztosan minden barátnőd irigyelni fogja tőled. A testre fújás után 2-3 perccel már végleges harmóniába kerül az aromája, amely hosszasan és bármilyen extra olajos érzés nélkül megmarad. Ha szereted a Hawaiian Tropic naptejet, akkor biztos ezt is imádni fogod!

 

Body & Soul Wellness Bodyspray Granatapfel – gránátalmás testpermet (200 ml)

Közepesen jól terülő permet, mely a limited edition címkével próbál lelki nyomást gyakorolni ránk. Bár a kiszerelés gazdaságosnak tűnik, hiszen a flakonban 200 ml gránátalmás lé leledzik, azonban pont ebben a méretben és formában már kényelmetlen táskába, neszesszerbe rejteni – egyszóval nem túl praktikus. Az első pillanatban rémesen erős aroma hamar megnyugszik, pár pillanat után erős hűsítő érzést kelt, amely forró pillanatokban igencsak jóleshet. Komoly előnye továbbá, hogy a nem túl bonyolultra komponált illat (hiszen csak egy komponensből áll) nem hozza zavarba sem viselőjét, sem annak környezetét. A permet nem hagy maga után olajos foltot, ezért nem okoz később kellemetlen, tapadós érzést. Röviden friss, gyümölcsös, fincsi.

Fruttini Ginger & Passionfruit Body Tonic Spray – testpermet gyömbérrel és passiógyümölccsel (125 ml)

A lilába öltöztetett, nem túl dekoratív címkével (amelyen egyszerre három nyelven szólnak hozzánk) felvértezett flakonból tényleg permet formában érkezik testünkre annak tartalma. A szórás zseniálisan eltalált, a felfújt permet nem folyik, nem csöpög, és elkenni sem kell. Az illata meglehetősen intenzív, mondhatni, az első pillanatokban felettébb kellemetlen. Szúrós, éles, harsány. Ez azonban három-négy perc után megváltozik, az egyensúly helyreáll, és kellemes, egzotikus gyümölcsös illat hatja át testünket. Enyhén olajos állaga az aromájával együtt hosszan megmarad a bőrön, persze hozzá kell tenni, hogy ezért cserébe vitaminbombát és védelmet ígér annak.

 


Szépség.lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top