Szépüljünk

Hidratálás nyáron? – Arckrémeket teszteltünk

Ó, szent hidratálás! Ezt halljuk minden irányból, és persze jogosan, nincs mese, bőrünk nyáron még jobban szomjazik a finom ápolásra. Kipróbáltuk, melyik arckrém mit bír a nagy melegben.
• Garnier Total Fresh – tiszta szőlőkivonattal

 

Finom kis tégely, kellemesen zöld árnyalatokkal, a frissesség ígéretével. Felbontás után nagyon tiszta, kellemes és valódi szőlőillat bújik ki az üvegcséből. Állaga lágy, finom, vizes, könnyen kenhető. Pillanatok alatt beszívódik a bőrbe, azonnal tudok utána sminkelni, nem tapad, nem ragad. Felvitel után enyhe frissítő, bizsergető érzést hagy a bőrön, épp mint egy ébresztő tusolás. Egész nap kitart a frissesség, délutánra sem fényesedik ki a bőröm, igazán tökéletes választás nyárra.

Fellelt ár: 1999 Ft
Fellelt ár: 1999 Ft

 


• La Roche-Posay Hydraphase XL •

 

A nevéből XL hidratálásra kell hogy tippeljek, és nem is csalódom. Kellemes, kicsit púderesnek ható babaillat (amelyet én kimondottan szeretek), lágy, krémes, egy picit teltebb textúra, amely azonban a kenésnél könnyedén vizessé válik. A beszívódással sem kell várni, mehet is a könnyű smink. Egész nap komfortérzetet biztosít, semmi fényesedés, semmi pirosodás, semmi kiszáradás.

Fellelt ár: 4699 Ft
Fellelt ár: 4699 Ft

 


• L’Oréal Hydrafresh •

 

Kicsit nőisebb, de tiszta, kellemes illatot áraszt magából a zselé-krém. Először meglepődtem az elnevezésen, de utána, azt hiszem, megértettem. Első tapintásra olyan, mintha kicsit zsíros lenne, de itt jöhet valamiféle trükk, mert felvitel után először a teltebb érzést érezhetjük, utána viszont könnyűvé válik a bőrön, és szinte feltölti azt. Nehezen mondanék ilyet egy arckrémre, és a lelkivilágomat sem neveznén szegényesnek, de egészen meglepő élmény volt. A bőröm egy pillanat alatt babapuhaságúvá vált, és mintha – hangsúlyozom, mintha – az apróbb ráncaimat is kisimította volna egy kicsinyt. Barátságunk oly mértékig fajult – vélelmezem, köszönhetően a ráncaimra tett hatása miatt is –, hogy bizony éjszakára is szívesen kentem fel, mert reggelre egész vasaltak lettek első ránézésre párnaráncos, szélfútta vonásaim.

Fellelt ár: 1699 Ft
Fellelt ár: 1699 Ft

 


• Alverde – Aloe vera hidratálókrém •

 

Kicsi, praktikus tubus, amely könnyen elfér a táskánkban, neszesszerünkben, nem törik, nem foglal sok helyet. Illatra is kellemes, kicsit púderes, de mégis „zöld” illat. Állagra sajnos az én bőrömnek kicsit zsíros volt, lassabban is szívódott be, napközben egy enyhe réteget éreztem még a bőrömön, és picit fénylett is. De miután tápláló hatását erősnek éreztem, szépen átkereszteltem éjszakai krémnek, és azóta vígan élünk.

Fellelt ár: 799 Ft
Fellelt ár: 799 Ft

 


 

• Balea – Aqua •

 

A mélytengerek színvilágát idéző kék csomagolás a tégelyen is továbbvonul. Semmi kétség, a víz az az úr! Illatra kellemes, semmi különleges, tiszta, könnyű. Az állaga is jó, könnyen kenhető, viszont nekem egy kicsit nehezen szívódott be. A felvitel után még bő egy órával is határozott krémréteget tapintottam a bőrömön. Aztán szép lassan beszívódott, és onnantól maradt a kellemes, komfortos érzés.

Fellelt ár: 949 Ft
Fellelt ár: 949 Ft

 


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top