Szépüljünk

Narancspucolás

Ha te is rutinos narancsbőr elleni harcos vagy, akkor jól tudod, itt az idő! Ha eredményt szeretnél elérni a fürdőruhaszezonra, akkor a sportolás mellett be kell szerezned a cellulitellenes "csodaszereket" is. Válogass a legfrissebbek között!

Aloe Vera Planter’s – hideg-meleg krémek és tapaszok

Mint az olasz márka nevéből következik, ebből a készítményből nem maradhatott ki az Aloe vera. A krémet és a tapaszt külön-külön is használhatod, de természetesen az együttes alkalmazásuk biztosítja leginkább a várt hatást. Az összetevők között ott a jól ismert mikrokeringést fokozó, vérbőséget okozó koffein és fahéj mellett a vadgesztenye, a borostyán, a zöld tea, a gyömbér és a szegfű is. A piros feliratos termékeket (Caldo) kapszaicinnel, azaz erőspaprika-kivonattal dúsították, amely segíti a hatóanyagok felszívódását (erőteljesen megnöveli rövid ideig a bőrben a vérellátást). Akár átmeneti pirosodást is okozhat, ezért azoknak ajánlott a használata, akiknek ellenállóbb („vastagabb”) a bőrük. Az érzékenyebbek inkább a kék feliratos (Freddo) tapaszt és krémet válasszák, ezekben az erős paprikát hűsítő mentával váltották ki.

Az ígéret: 1-1,2 cm-es körfogatcsökkenés.

A kúra ideje: 4 hét.

Lelőhely: csak patikákban.

L’Occitane Amande Delightful Shape – alakkontúrozás provence-i mandulával

Jelenleg szabadalmaztatási eljárás alatt áll az a formula, amely látványosan fokozza a zsírbontást a cellulitos területeken. A különleges komplex mandula fehérjéből, szilíciumból, immortelle (olasz szalmagyopár)-, borsmenta- és pálmarózsaolaj-kivonatból áll.

A quinoakivonat segít megelőzni a zsírsejtek újbóli feltöltődését. A citromolaj-kivonat és a koffein a felszívódást segíti.

Kiegészítő termék: Amande Delicious Tummy kökénykivonattal dúsított hasfeszesítő gél.

Az ígéret: laboratóriumi keretek között a zsírbontási aktivitást megkétszerezi.

A kúra ideje: minimum 4 hét, de folyamatos használata megelőző hatású.

Lelőhely: L’Occitane szaküzletek.

Nivea My Silhouette! – a harmincasok alakformálója

Már a cellulitellenes készítmények piacán is megjelenik a differenciálódás, a különböző korcsoportok speciális igényeihez igazodva. A My Silhouette! azoknak a nőknek készült, akik már nem pusztán a narancsbőrre gondolnak, ha az alakformálásról esik szó. Harmincéves kor körül – főleg, ha már szültünk is – teljesen természetes, hogy itt-ott makacs zsírpárnák rakódnak le a comb, a csípő, a derék és a has tájékán. Ráadásul már kollagénből is kevesebbet termel a bőrünk, így a feszessége is csökken. A krémzselé a zsír lerakódását gátló fehér teát és a sejtek anyagcsere-folyamatait aktiváló ánizst tartalmaz.

Az ígéret: akár 3 cm-es körfogatcsökkenés és feszesebb bőr.

A kúra ideje: 4 hét.

Az ára: 3499 Ft.

Lelőhely: drogériák.

Biotherm Celluli Laser – új támadásponttal

Ajánló:
Narancsbőr.lap.hu »
Cellulitmasszázs.lap.hu »
Masszázs.lap.hu »

Ez a narancsbőr elleni készítmény más támadásponton hat, mint az eddigi krémek és tapaszok. A kutatók megfigyelték, hogy a megnagyobbodott zsírsejtek benyomulnak a bőrben a kollagénrostok közé. Ezek teljesen behálózzák őket, megkeményednek, és ezáltal fogva tartják őket, még inkább „göbös” látványt okozva a bőr felszínén. Megalkottak a laboratóriumban egy biofibrine nevű hatóanyagot, amely felpuhítja a megkeményedett rostokat. Zsírégető hatású koffeint és gingko-, valamint kóladió-kivonatot adtak hozzá. Gazdagították ginszenggel, amely aktiválja a mikrokeringést, és ebből kifolyólag csökkenti a vízraktározást. Hogy könnyedebben szívódjanak fel a hatóanyagok és azonnal puhább legyen a bőr, gyengéd hámlasztó összetevőt is tartalmaz a zselé. Természetesen, mint minden Biotherm termékben, ebben is találunk kollagéntermelést serkentő planktonkivonatot.

Kiegészítő termék: termotestradír, amely nemcsak radíroz, hanem melegséget is okoz a bőrszövetben.

Az ígéret: cm-ekben mérhető körfogatcsökkenés és rugalmasabb bőr.

A kúra ideje: 10 nap után már mérhető eredmények, de legalább 4 hétig ajánlott a kezelés.

Az ára: 11 700 Ft.

Lelőhely: kiemelt parfümériák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top