Szépüljünk

Szilveszteri smink – 2007

Egy újabb év, újabb fogadalmak – legyünk hát stílusosak, ejtsük meg a szilveszteri mulatságot egy szépen megtervezett, tökéletesen kivitelezett, ruhánkhoz, frizuránkhoz tökéletesen passzoló smink „társaságában”.





 Ragyogó sminktippek az ünnepekre! – Kattints ide!


A sminkelés játék a fényekkel, színekkel – itt és most ledőlnek a korlátok, és a szabályok közül is sok érvényét veszti.

Tegyük ezt a csodálatos alkalmat feledhetetlenné olyan módon, hogy a gondosan kiválasztott ruhába kipihenten és jókedvűen bújunk bele.

Az elkészítendő smink színeit harmonizáljuk a ruhánk színével, textúrájában és anyagában egyaránt.





• Ha a ruhánk flitteres, arcunkra is kerülhet belőle csillámpor formájában egy kevés: tusvonal formájában vagy finoman hintsük meg a szemfestékünket vele, egy nedves tusecset segítségével.

• Ha ruhánk anyaga fényes, úgy tegyünk selyemport a szemhéjunkra és az arccsontra.

• Ha követ szeretnénk ragasztani szemünk környékére, akkor azt a belső szemzugba tegyük, vagy a szemhéjunkra – semmi esetre sem a szemünk külső szélére.

Lehet erős a szemfestés és a szájfestés egyaránt, használhatunk akár színes műszempillát is erre az alkalomra, ha ruhánk elég „bohó”, és ezt lehetővé teszi.
Ha azonban ruhánk stílusában visszafogottabb, úgy célszerű a sminkünket is diszkrétebbre készíteni:

• Ha füstös szemeket festünk, ajkunk legyen natúr, enyhén sárgás alapú bézs, vagy nagyon halvány, bézs alapú szájfényt használjunk.

• Amennyiben erős, sötétkék szemfestést „alkotunk”, ajkunk sziporkázhat bézs színben (az aranybézs nagyon elegáns és ünnepi hangulatú), de illik hozzá a vidám, kicsit narancsos árnyalat is.

• A lila szemfestéshez is jól jön az aranybézs – sminkünk így letisztult és finom lesz (a lila szemfestéshez jól illik a színtelen és az ezüst csillámpor egyaránt).

• Ha türkizzöld szemfestéket választunk, babarózsaszín rúzst illesszünk hozzá.

• A fűzöld szemfestékhez a klasszikus piros rúzs illik.

• Ha szemfestékünk smaragdzöld, úgy a korallárnyalatok passzolnak hozzá igazán.

• Ha pedig szemfestékünk aranybézs, a vörös és a lila árnyalatú rúzs egyaránt „nyerő” lesz.


Bármelyik variáció mellett döntünk, érezzük jól magunkat benne! Most csak a féktelen jókedv és ünneplés játszik – valamint a pezsgődurrogtatás!
Boldog új évet!






További kérdéseiddel keresd fel bátran szakértőnket!
Kilin Gyöngyi – make-up artist – Kattints ide!



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top