Szépüljünk

Napcsókolta hidratálás

Hidratált, csodás barna ragyogás már pár nap alatt, a napsugarak károsító hatása nélkül. Ezt ígérik a reklámok, és mi teljes testünkkel bedõltünk nekik. Kentünk, vártunk, kentünk... Lássuk az eredményt!

A barnítós testápolók igazi vívmányt jelentenek a piacon, bár a leleményesebb hölgyek már régebben is kevertek egy csepp barnító krémet a testápolójukba, hogy a nyaralás alatt keservesen megszerzett és hőn áhított napbarnított színük tovább tündököljön. Ez zseniális megoldás nyaralás előtti „s.o.s  tuningra” is! (Mégse én nyerjem meg a partra vetett albínó bálna díját.)

A finom hidratáló krémek pár nap alatt fejtik ki hatásukat, ellentétben a régi barnító krémekkel, ahol a radikális répaszín akár már egy óra múlva borzolta a kedélyeket… Arról nem is beszélve, hogy a foltos tehén- és ocelotminta sem volt ritka… 

Nők Lapja Cafe Tipp

A foltosodás teljes mértékben elkerülhető, ha a barnító testápoló alá sima hidratálós testápolót kenünk.

Szerencsére a mostani krémekkel a barnulás szabályozható, és mértéke attól függ, hogy mennyi ideig kenünk, és attól sem kell tartanunk, hogy egy doboz után afrikai, esetleg kínai barátainkra hasonlítunk majd, hiszen a természetes szín a negyedik nap után már szinte elnyeri a végső mélységét, további kenéssel csak élénkíthetünk, frissíthetünk.

Íme az eredmény: 

Garnier – Intenzív hidratálás, nyári tündöklés

Finom gyümölcsös illatú, lotion állagú, istenien kenhető, fincsi kis krém. Könnyen kenhető formulája miatt egyenletes, ragyogó barna bőrt érhetünk el.
Friss illata tartós, és az idő múlásával sem lesz az a tipikusan “szoliszagú” bőrünk tőle. Arcra és testre, világos és sötét bőrre külön fejlesztve!

Nagyon kedveltük!


Illata: 5
Állaga: 5
Kenhetőség: 5
Egyenletesség: 5
Hidratálás:5

Összesen: 5
Extrák: testápoló + arcápoló  sötét és világos bőrre

Avon – Skin So Soft Selyemfényű hidratáló testápoló

Kicsit krémesebb, nőies illatú krém selyemfénnyel, amitől a bőr optikailag szebbnek és egyenletesebbnek hat. A foltosodás elkerülése végett, a krémesebb állaga miatt picit vigyázni kell a felvitelnél, jobban bele kell dolgozni a bőrbe. Már egy használat után látható az eredmény.

Illata: 5
Állaga: 4
Kenhetőség: 3
Egyenletesség: 3
Hidratálás: 4

Összesen: 4
Extrák: finom illat, selyemfény, (így optikailag kívánatosabb a hatás)

Johnson’s – Holiday Skin Body Lotion

Bár nagyon finoman hidratál, de sajnos a tapasztalatok alapján ezt a kellmes érzést elrontja a nagyon furcsa “illat”, ami felvitel után tipikus “szoliszagban” ölt testet, megspékelve egy enyhe kis foltos ocelot mintával.

Illata: 2 (furcsa, szoli utáni „illatot” hagy maga után, tipikus barnítókrémes illat….)
Állaga: 3
Kenhetőség: 4
Egyenletesség: 3 sokszor foltos marad a bőr, és gyorsan kopik
Hidratálás: 5

Összesen: 3
Extrák: testápoló sötét és világos bőrre

Dove – Dove Summer Glow Önbarnítós testápoló

A zselés-krémes, könnyen kenhető krém istenien hidratál, és kellemesen friss gyümölcsös illattal varázsolja még érzékibbé az élményt. Egyenletes, napsütötte barnaság, foltosodás nélkül!

Nagyon szerettük!

Illata: 5
Állaga: 5
Kenhetőség: 5
Egyenletesség: 5
Hidratálás: 5

Összesen: 5*
Extrák: 2 fajta testápoló sötét és világos bőrre


A témához szólj hozzá bátran te is! Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top