Szépüljünk

Zöldkávé, avagy harc a zsírok ellen

A zöld tea jótékony hatását szinte mindenki ismeri. A fogyókúrázók nagy százaléka elõszeretettel fogyasztja, hiszen tudják, hogy hozzájárul a sikeres fogyáshoz. Most pedig itt a zöldkávé!






Ez a fogalom eddig teljesen ismeretlen volt a magyar piacon. 
Jól látod, nem elírás! Zöldkávé! A zöldkávé, bár alapanyagban megegyezik az általunk ismert feketekávéval, egészen más hatóanyagokat tartalmaz. Ilyen például a különleges klorogénsav-tartalom.



Ismerkedj meg a zöldkávéval, vagy ahogyan a világban nevezik: a Coffea robustával!







Trópusi, 5-6 méter magas cserje vagy fa, melynek magjából készült italt fogyasztjuk. A coffea robusta a Coffea canephora egyik változata. Termőhelyei főként az Elefántcsont part, Kamerun, Uganda és Angola. Termeszétése még Ázsiában és Óceániában is igen elterjedt.



Kávé és szépség!

A világban már előszeretettel használják a kávét a szépészteben is. Az őrölt



kávéval főként testradírozást végeznek. Az elmúlt időszakban pedig nálunk is  megjelentek a kávés testszépítés első futárai.
A kávéról tudni kell, hogy megfelelően előkészítve tisztítja és hidratálja a bőrt, antioxidánsként pedig lassítja az öregedési folyamatokat! Ma már a spa-kezeléseknél is egyre gyakoribb a kávés masszírozókrém használata.


És hogy mitől is annyira különleges ez a klorogénsav?

Először is azért, mert a hőkezelt, vagyis a pörkölt kávéban már nem található meg.




Másodszor pedig azért, mert az anyagcserét gyorsítja, vagyis hozzájárul a természetes fogyáshoz.
Harmadszor, csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását.
Negyedszer, javítja a sejtek mikrokeringését, és ezáltal alkalmas a zsírégető edzésprogramok kiegészítésére is.

Fogyj a zöldkávéval!

Magyarországon elsőként a Fatminator étrendkiegészítő tartalmaz GreenTech Zöldkávé kivonatot. Ha úgy érzed, a te szervezetednek is szüksége van a gyorsabb anyagcserére és a klorogénsav fogyasztó hatására, próbáld ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top