Szépüljünk

Sminktrend õszre, télre

Eljöttek a hûvösebb, sötétebb napok, de ez ne vegye el senki kedvét attól, hogy ragyogó legyen! A legfrissebb sminkújdonságok is segítenek abban, hogy ne legyünk lehangoltak.







Kattints a képre! Fotó: Max Factor
Idén ősszel és télen a kulcsszó a természetes ragyogás! A nyár extrém színei kicsit szelídülnek, de azért ne ásd el őket túl mélyre a fiókban!

Arcszín


Már hozzászoktál, hogy szép, egészséges barna színed van, ugye? Ez a hideg napokon is legyen így! A nyár sötétebb bronzosító púdereit felváltják a tél halványabb, de szintén bronzos színei. Ami pedig kiemeli ezt a színt, az a csillogás. Ne csodálkozz hát, ha a legújabb kedvenc púderedtől csillog az arcod!

Jó hír, hogy idén nem kell arra törekedned, hogy tökéletes legyél! Kisebb bőrhibák inkább megengedettek, mint a vastag, maszkszerű alapozás!


Emeld ki!


Az idei trendben is igaz az a szabály, hogy az ajkakat vagy a szemeket emeljük ki. Válaszd akár az exkluzív, akár a kedvezőbb árú kategóriát, mindegyikben találhatsz olyan eszközöket, amelyek segítenek majd a kellő hatás elérésében!







Kattints a képre! Fotó: Estée Lauder

És most nézzük, ki mit kínál neked?

Trendek a kifutók világából, igazi professzionális eszközökkel»
Újdonságok, melyeket egyenként is megvásárolhatsz. Keverd bátran a márkákat!»
A rózsaszínek gyönyörű világa igazán exkluzív kivitelben»
Egy teljes kollekció a sztárok világából»
Elegáns és romantikus»
Egy hihetetlen tulajdonságokal bíró szempillaspirál és limitált szériás termékek»
Új színek, monokróm ragyogás»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top