Szépüljünk

Nyári színorgia

A tavaszi színkavalkád után a nyár még több árnyalattal gazdagítja sminkpalettánkat. A napbarnított arcbõrhöz szinte minden jól áll. Aki idén nem használja a vidám színeket, az magára vessen! A legújabb termékekbõl válogattunk.





Vége a sápadtságnak

Több cég kínálatában is megjelentek a bronzosító púderek. De persze nem kell itt az arcra kent barna maszkra gondolni. Ezek a finom állagú gyönyörűségek állhatnak többféle árnyalatból is, a lényegük pedig az, hogy mindenféle színű bőrt enyhén napbarnítottá varázsolnak. Elég legyen tehát a sápadtságból!


Ajánlatunk:


Estée Lauder Amber Bronze termékcsalád
Valódi borostyánt tartalmazó termékek, melyek egészséges színt kölcsönöznek az arcnak. Többféle szett kapható belőle, mindegyik praktikus, tükröt is tartalmazó dobozban, ráadásul a felvitelhez szükséges ecseteket sem felejtették ki! A dobozokban pedig (összeállítástól függően) púdert, bronzosító alapozót, ajakbalzsamot és ajakfényt is találsz.







Yves Saint Laurent színezett zselé és bajadér stílusú arc- és testpúder
A zselé 10-es fényvédő faktorral védi az arc bőrét és készíti fel a napozásra. A 3 az 1-ben termék egyszerre ad színt az arcnak, hidratálja és védi. Két



árnyalatban is kapható.
A púder négy nyári árnyalatot tartalmaz, és az egész testre felvihető. A csíkok az ecseten összekeveredve ragyogó, meleg színt eredményeznek, mely még a legvilágosabb bőrűeknek is jól áll.








Hódítanak a fagyiszínek!

A tavasszal már megismert élénk, világos színek rohama nem áll meg! A szájfények rózsaszínben, korallszínben ragyognak, a szem festése pedig még vidámabb.


Ajánlatunk:





MAC: Lipgelée

Zselé állagú ajakfény. Elég, ha kinyomod a tubusból, és a színezés mellett még ápolja is az ajkakat. Érzéki, huncut színekben kapható a barackvirágszíntől a cseresznyéig.

Max Factor: Silk Gloss szájfény
Neked is kiszárítja szádat a nyári szél és a napsütés? Akkor ez a szájfény neked való, hiszen beleépítették az ajakbalzsamok hidratáló puhaságát is! Ráadásul hat divatos színárnyalatban kapható – a Cashmere Red gazdag, vibráló tónusától kezdve a halványabb, finomabb Velvet Raspberry árnyalatig.





Lord & Berry: Dream Gloss szájfényceruza

Igen, valóban – ez egy szájfény, ceruzába rejtve. Így aztán igazán könnyen felvihető, és fantasztikus ragyogást ad az ajkaknak. Nyolc, igazán nyári színben kapható.






Lord & Berry Flat ceruzák
Ismered már ezt az egyedülálló formájú szemceruzát? Azért jó, mert kontúrt is húzhatsz vele, no meg árnyékolhatsz is. Idén nyárra két, egymáshoz remekül illő színnel bővült a kollekció. A világosabb szín igazi fagyiszín, a sötétnél jobban pedig nem is emelheti ki semmi!

MAC: Új Shadestick szemhéjfestékek és Powerpoint szemceruzák
Az idei nyár legtrendibb színeivel jelent meg a két új termék. Az eredmény a tökéletes összhatás: puhán fénylő szemfesték és bársonyos szemkihúzó találkozása.










Yves Saint Laurent bajadér stílusú szemhéjpúder

Bizony, a bajadérok a szemkörnyéken is megjelennek. Az arc- és testpúderhez hasonlóan a nyári szemhéjpúder-újdonság is többféle színárnyalatból tevődik össze. A narancssárga, a mályva, az égkék és a világoszöld minden szemszínhez jól állnak.

A nagyméretű változatokért kattints a képekre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top