Szépüljünk

Dove arcápolás

Új Dove Arcápolási termékek

A Dove arcápolási termékcsalád 3 új taggal bővül. Az Élénkítő és Fényvédő termékek az 5 nélkülözhetetlen összetevőn kívül tejpeptideket és gránátalma-kivonatot is tartalmaznak. A bőr egyenletesen simává válik, és feltárul gyönyörű, természetes szépsége.






Új Dove Gyengéd Bőrradírozó Arclemosó

A Dove Gyengéd Bőrradírozó Arclemosó finom masszázsgyöngyei gyengéden távolítják el az arcról a fakó, elhalt hámsejteket. Használja víz hozzáadásával, minden nap!




Új Dove Élénkítő és Regeneráló Hidratáló Maszk

A Dove Élénkítő és Regeneráló Hidratáló Maszk gyorsan és hatékonyan felfrissíti és hidratálja az arcbőrt, így hatékony a fakó bőr kialakulása ellen. Minden bőrtípusra ajánlott.






Új Dove Élénkítő és Fényvédő Szemkörnyékápoló


A Dove Élénkítő és Fényvédő Szemkörnyékápoló segít meggátolni a szem alatti sötét karikák és kezdődő ráncok kialakulását.









Dove Essential Elements Arctisztító Hab


Az új termék gyengéd, szappanmentes, hidratáló hab, mely hatékonyan tisztít, és selymessé teszi az arcbőrt. A különleges formátumú krémes hab egyszerű, közvetlen, kellemes arctiszítást tesz lehetővé – így vízre csak a hab leöblítésénél van szükség.






Dove Essential Elements Arclemosó tej

A Dove Essential Elements Arclemosó tejjel gyengéden tiszíthatja meg arcát, és a sminket még a szem környékéről is gyengéden távolíthatja el. A mélyebb tisztítás érdekében használja a Dove Essential Elements Krémes Arctisztítót, mely hatékonyan tisztítja és felfrissíti az arcbőrét.







Dove Essential Elements Krémes arctisztító

Neked való, ha normál vagy száraz az arcbőröd, és gyengéden szeretnéd tisztítani, illetve sminkedet eltávolítani akár a szemed környékéről is. A Dove krémes arctisztító 5 nélkülözhetetlen összetevő egyedülálló kombinációját tartalmazza, melyek bőröd egészséges ragyogásához szükségesek.







Dove Essential Elements Arctisztító Tonik

Az alkoholmentes Dove Essential Elements Arctisztító Tonik az arctisztítást követően gyengéden eltávolít minden maradék szennyeződést, revitalizálja, felfrissíti és előkészíti a bőrt a hidratláló krém befogadására.









Dove Essential Elements Nappali Arckrém

Az új Dove Essential Elements Nappali Arckrém UV védelemmel (15-ös fényvédő faktor) hatékonyan hidratálja és revitalizálja a bőrt. 15 faktoros védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen, melyek a bőr idő előtti öregésének fő okozói. Az 5 nélkülözhetetlen összetevő minden használatkor a bőr mélyebb rétegeibe jut, és segít növelni a bőr természetes tartalékait, így bőröd tartósan egészségessé és ragyogóvá válik.
A Dove Essential Elements Nappali Arckrém hatékonyan hidratálja a bőrt, miközben véd az UVA és UVB sugarak ellen.










Dove Essential Elements Nappali Arckrém


Hogy arcbőröd egész nap frissen ragyogó és hidratált maradjon.
A Dove Nappali Arckrém 5 nélkülözhetetlen összetevő egyedülálló kombinációját tartalmazza, melyek bőröd egészséges ragyogásához szükségesek.






Dove Essential Elements Nappali Lotion

A Dove Essential Elements Nappali Lotion egy könnyű lotion, mely azonnal felszívódik, hatékonyan hidratál, és egészséges ragyogást biztosít. Véd az UVA és UVB sugarak ellen, mindemellett kiváló sminkalap.





Dove Essential Elements Éjszakai arckrém

Az éjszakai hidratáláshoz használd a Dove Essential Elements Éjszakai arckrémet, amely egy gazdag arcápoló krém. Hatékonyan táplálja a bőrt, és segíti az éjszakai sejtmegújulást. A bőrben akkor is működnek az anyagcserefolyamatok, amíg pihensz, annak érdekében, hogy a vérkeringés és a vízháztartás is helyreálljon és a bőr felkészüljön a következő napra. A Dove Éjszakai Arckrém ellátja bőrödet nélkülözhetetlen összetevőkkel, hogy másnap a legjobb formádat hozhasd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top