A tökéletesség apró titkai

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
A sztárok sem tökéletesek. Ám azt tudják, hogyan emelhetik ki elõnyös vonásaikat és rejthetik el hiányosságaikat. Kövessük példájukat!
2004. 09. 22. |

Kövess minket!

f Ajánlom
Pamela Anderson

Ödémás és piros szemek ellen

Napjaink szexszimbóluma sokszor ébred ödémás, duzzadt szemekkel. A szépséghibát úgy tünteti el, hogy a bőre színénél egy árnyalattal sötétebb púdert visz fel az egész szemhéjra. Ha a partik, bulik után piros „nyuszi szeme” van, akkor filteres fekete teát tart egy percig hideg víz alá, majd a kis zacskót a szemére helyezi. A titok nyitja a teában lévő tanin, ami összehúzza a véredényeket, és így megszűnik a pirosság.


Salma Hayek

Szemöldökformázás

Ha néhány szemöldökszála kilógott a sorból, korábban ő is mindig csipeszt ragadott, és kitépte azokat. De ettől egyenetlenné vált a szemöldöke, és sokat kellett szemceruzával korrigálnia. Ma már inkább egy kis hajlakkot fúj az ujjára, és azzal simítja végig a rakoncátlan szőrszálacskákat, ezáltal azok fényesek lesznek, és szépen egymásra simulnak.


Susan Sarandon

Aerobic a száj- és arcizmoknak

Az arcbőr megereszkedése, valamint a száj körüli ráncok ellen a színésznő a következőket ajánlja: Olyan szélesre nyissuk a szájat, amennyire csak tudjuk, és közben tegyünk úgy, mintha fütyülnénk. Tartsuk így tíz másodpercig, és annyiszor végezzük el egy nap, ahányszor csak eszünkbe jut.


Kim Basinger

Smink 50 éven felül


Fekete helyett sötétbarna vagy padlizsánszín szempillaspirált használ, a szemhéjra gyöngyházas bézs púdert tesz. Ezáltal fiatalossá válik a tekintete. Nem kontúrozza erősen sem a száját, sem a szemét, mert a határozott körvonalak mélyebbnek mutatják a ráncokat. A két szemöldöke közötti ráncokat világos korrektorral tünteti el, úgy hogy a korrektort belesimítja a ráncokba.


Ashley Judd
Univerzális bronzosító és szuper sminkecset

Nem pirosítót, hanem bronzosítót használ, és nemcsak az arcára, hanem a szemhéjára is ezt teszi. A sminkeszközök közül a jó minőségű pirosítóecsetet tartja a legfontosabbnak. Olyat választ, amelynek szőrszálai asszimetrikusan vágottak. Szerinte ezzel készíthető olyan természetes hatású smink, mintha nem is lenne arcunkon festék.


Jennifer Lopez

A bababőr titka

Közepesen fedő, krémes alapozót tesz az arca közepére, és ezt simítja el kifelé, a hajtövek felé. Minél kijjebb ér az arc közepétől, annál vékonyabb rétegben keni el az alapozót, ettől válik porcelán hatásúvá bőre.


Sarah Jessica Parker

A leggyorsabb stresszmentesítő

A Szex és New York sztárja rendszerint időhiányban szenved, ezért nem tudja kivárni, amíg egy hagyományos arcmaszk megszárad a bőrén. Helyette habmaszkot használ. Miután felkeni, thermál vizes spray-ből spriccel rá egy kicsit, így két perc elegendő a stressz nyomainak felszámolására. Ezután csillogó arcpúdert tesz fel, amitől ragyogó lesz a bőre.
Olvass tovább

Hozzászólások