Szépüljünk

Fehér tea

Nem csalás, nem ámítás, a fehér tea létezik, noha roppant ritka, talán ezért nem hallott róla az olvasó. Sõt, nemcsak hogy létezik, de a föld egyik igazi isteni adománya – legalábbis a bõrápolás szempontjából.





Igazi különlegességet jelentenek a szépségpiacon azok a készítmények, amelyekben a tengeri kivonatokat a Kína egyetlen tartományában, Fujijanban honos fehér teával kombináltak. A fehér teát egész évben csak néhány napon keresztül szüretelhetik, mert a benne rejlő öregedést gátló anyagok csak ez idő alatt fejtik ki hatásukat a intenzívebben. Ilyenkor a növény rügyeit még fehér burok védi.





Az aprólékos munkával leszedett – és éppen emiatt rendkívül drága – növény hihetetlenül gazdag anti-oxidánsokban, amely az idő előtti öregedésért felelős szabad gyököket közömbösíti. Például védelmezi a bőrszöveteket az öregítő, ráncosító, gyorsan petyhüdtté tévő napsugárzással szemben, javítja a véráramlást, regenerálja a napozás káros hatásainak kitett bőrt.

A kencék>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top