Szépüljünk

Aloés bõrápolási tippek

Mivel az aloe vera nagyon sokoldalú növény, számataln alkalmazási területe van. Az alábbi tippek segítenek az eligazodásban.





Tisztító zselé

Vízzel habosítsd fel a zselét, mely kioldja a pórusokban megülő szennyeződéseket, de nem szárít. A gyömbér élénkíti a bőrt, megszünteti a stresszt, a citromsavak szabályozzák a bőr pH-értékét. Jó a pattanásos, és a T-zónában zsíros bőr tisztítására is!







Tonizálás



Az aloés tonik eltávolítja a tisztítózselé maradékát, a pórusokban megbújó szennyeződést, felesleges faggyút, és még a tisztítás során lerakódó vízkövet is. Az aloés, teafás arctonik minden bőrtípusra jó, mert gyorsítja a bőr regenerációs folyamatát.







Radírozás



Az aloe és kiwi kivonatos radírozó gyöngyöcskék finoman gördülnek végig a bőrön, leoldják az elhalt hámsejteket, majd magukhoz ragadják őket, ami után a bőr szinte fellélegzik, és több levegőhöz jut.








Táplálás


Aloe vera- és búzacsira-kivonat különleges bőrtáplálást jelent, mert csökkenti a gyulladást, védi a bőrt a kiszáradástól, nyomban simítja a ráncokat.







Szemápolás


Varázsdió, aloe vera, fekete bodza, keserűnarancs olaj, szemvidító fű, ginszeng – csupa olyan kivonat, ami így együtt először fordul elő kozmetikai termékben, ezért különleges a hatása. Hűsíti, frissíti a bőrt, oldja a stresszt, simítja a ráncokat, csökkenti a kötőhártya gyulladás kialakulásának esélyét.







Dezodorálás



Az aloe- és zsályakivonatos dezodor nem tartalmaz alkoholt, nem szárítja a bőrt. Viszont összehúzza a verejtékmirigyek kivezető nyílásait, és nem ömlik hónunk aljából a verejték, ráadásul kellemessé válik a közérzet, frissességet ad és megnyugtatja a bőrt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top