Szépüljünk

Az a szép, nyári nap

A nap az élet: neki köszönhetünk mindent, vagy majdnem mindent, hiszen nélküle nem is léteznénk! A nap meleget és kellemes érzetet biztosít, pozitívan befolyásolja hangulatunkat, biztosítja csontjaink számára a szükséges D-vitamint és serkenti a vérkeringést.

Az általa biztosított kellemes érzésnek is megvannak azonban a hátulütői. A gyakori napozás súlyos következményekkel lehet egészségünkre. A napsugárzásnak kitett bőr – a leégésen és a bőr öregedésén túl jelentős károsodást szenvedhet. Mindenki számára elengedhetetlenül fontos tehát a védekezés, a megfelelő – photostabil – napozószer megválasztása.

Nem minden napozószer egyformán hatásos! Az UVB sugarak ellen szinte mindegyik napozószer védelmet nyújt. Az UVA ellen csak néhány, és ezek is csak rövid ideig, mert a nap energiájának hatására lebomlanak. Az AMBRE SOLAIRE napozószer-család azonban egyedülálló photostabil fényszűrő rendszerével az UVA sugarak ellen is hosszantartó, hatásos védelmet nyújt.

A termékcsalád tagjai:

  • Intenzív barnulás: 2-es napolaj, 3-as hidratáló naptej, 3-as hidratáló napozó spray
  • Közepes védelem: 5-ös hidratáló naptej, 7-es hidratáló naptej, 6-os hidratáló napozó spray, 10-es hidratáló napozó spray
  • Sport, nagyfokú védelem: 12-es, 20-as, erősen védő naptejek, 12-es erősen védő hidratáló napozó spray, 30-as maximálisan védő naptej
  • Gyermeknapozók: 25-ös erősen védő naptej gyermekeknek, 35-ös maximálisan védő naptej gyermekeknek
  • Napozás utáni bőrápolás: Napozás utáni hidratáló testápoló, Napozás utáni regeneráló tej C-vitaminnal
  • Nap nélkül barnító készítmények: Express önbarnító spray, Önbarnító tej

    Az Ambre Solaire az egyetlen photostabil napozó termékcsalád, mely a legjobb, legmélyebbre ható védelmet biztosítja tartósan: véd a leégéstől (UVA/UVB szűrő). Hatékonyabb védelmet nyújt a bőrsejtek öregedése ellen (E-vitamin tartalmánál fogva), karitévaj- és jojobaolaj-tartalma a bőrt hidratálja és puhává, rugalmassá teszi. Vízálló, nem hagy zsíros felületet a bőrön. Nem ragad. Ne feledkezzünk meg a napozás utáni szerek használatáról sem! Az Ambre Solaire Napozás utáni hidratáló testápoló felfrissíti a felmelegedett bőrt, hidratál és megakadályozva a hámlást, hosszú időre biztosítja a barna szín megőrzését.

    A photostabil AMBRE SOLAIRE napozótermék-család minden bőrtípusra megoldást kínál. A megfelelő faktorszámú termék kiválasztásánál az alábbiakra legyünk figyelemmel:

  • A világos bőrűeknek és szőke hajúaknak az első napokban a 20-30-as faktorszámú, ezt követően 12-es faktorszámú napozószer ajánlott. A barnák kezdjenek 12-es faktorral, néhány nap után át lehet térni az 5-12-es faktorra.
  • Ha nagyon sokáig maradunk a napon, akkor válasszunk magasabb faktorszámú készítményt.
  • Olyan vidéken, ahol erős a napsugárzás (trópusok, tengerpart, magas hegység) ajánlatos a 20-25-ös faktorszámú napozószer használata.
  • 15-30 perccel a napozás előtt kenjük be magunkat és időnként ismételjük meg a bekenést.

    (x)

  • Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

    Címlap

    top