Szembejött

Megvertek egy vecsési ellenőrt, a támadót sehol sem találják

Jegy nélkül utazott a vonaton és még a kalauzt is megverte az a férfi, akit a rendőrség a vonat biztonsági kamerája által rögzített kép alapján igyekszik megtalálni. A garázda Vecsésen szállt le a FLIRT típusú szerelvényről.

Majdnem két hónapig a lakosság bevonása nélkül igyekezett megtalálni a rendőrség azt a férfit, aki 2017. május utolsó napjaiban megvert egy jegyvizsgálót a MÁV-Start egyik vecsési járatán. A rendőrségi adatok szerint a férfi az egyik vecsési megállóhelyen szállt le a vonatról, aki a kalauzt a könyökével mellkason ütötte. 

A bántalmazást megelőzte az a jelenetsor, amikor a jegyvizsgáló az ismeretlen férfi személyes okmányait kérte, mert a férfi érvényes jegy nélkül utazott.

Fotó: police.hu
A kalauzverő – Fotó: police.hu

A biztonsági kamera felvételéről kiderül, hogy az incidens a MÁV egyik FLIRT típusú szerelvényén történt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, jelentkezzen a Monori Rendőrkapitányságon, esetleg hívja a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top