További friss hírek

Így szelfiznek a kisbabák!

Így szelfiznek a kisbabák!

Nem probléma többé, hogy a kisbabák túl picik az okostelefonok és a különböző számítógépek kezeléséhez. Egy holland diáklány megálmodta a New Borne Fame-et, amellyel a közösségi média használatának őrülete begyűrűzött a kisbabák világába is.

Saját magánszigetén koronázta magát királlyá – fotók

Saját magánszigetén koronázta magát királlyá – fotók

Sokan őrültnek tartják, neki azonban mindennél fontosabb a szabadság.

Simon Jolán, az avantgárd színésznő, akiért rajongtak a munkások

A napokban megjelent Nyáry Krisztián új könyve, az Igazi hősök – 33 magyar. A könyv harminchárom 19–20. századi magyar emberről szól, akik köztünk éltek, és akiknek élete vagy személyes döntései ma is példaszerűek. A héten több részletet is...

Fokozhatatlan cukiság: kiskutyák Disney-figuráknak öltöztetve

Mindez lassított felvételen. Bűbáj a köbön.

A hálaadás hete

A hálaadás hete

A hálaadás szóról sokaknak az amerikai filmek sült pulykás vacsija jut eszébe. Pedig ez az ünnep több ennél.

Nem örülnek a macskák a háborúból hazatérő katonáknak – meglepő videó

Amíg a kutyák örömmámorban fogadják háborúból hazatérő gazdáikat, addig a legújabb, macskákról készült videóból kiderül, hogy őket hidegen hagyja a régóta nem látott emberek visszatérése.

Újabb elgondolkodtató és megható magyar kisfilm terjed

Nemrég mindenki az Újratervezés című magyar filmért rajongott interneten, ám új magyar alkotás veheti fel a versenyt elődjével. A Minimál címre hallgató alkotás a mai magyar rögvalóságot mutatja be 4 szereplő által.

Bizarr kabalafigurái lesznek a riói olimpiának – fotó

Bizarr kabalafigurái lesznek a riói olimpiának – fotó

Mintegy húsz hónappal a játékok kezdete előtt bemutatták vasárnap a 2016-os Rio de Janeiro-i olimpia és paralimpia kabalafiguráit.

A héten jön a havazás

A héten többször is várható csapadék, s az eső mellett helyenként már havazásra is készülni kell. A leghidegebb órákban többfelé fagypont alatt alakul a hőmérséklet, néhol akár mínusz 4 Celsius-fokig is hűlhet a levegő.

Csak a Nők Lapja Cafénak bohóckodtak a Förtelmes főnökök 2 sztárjai – exkluzív videó

Csak a Nők Lapja Cafénak bohóckodtak a Förtelmes főnökök 2 sztárjai – exkluzív videó

„Csak komoly kérdést ne tegyél fel nekik!” – kaptam a tanácsot egy norvég ...

10 hely Londonban, az Igazából szerelem szerelmeseinek

10 hely Londonban, az Igazából szerelem szerelmeseinek

Nothing Hill, a Downing Street, a Whiteley’s... 10 hely, amit Londonban járva keress fel, ha nagy rajongója vagy a karácsony csúcsmozijának, az Igazából szerelemnek.

Botrányt okozott a karácsonyi reklám

Komoly vitát kavart a brit Sainsbury’s élelmiszerlánc karácsonyi hirdetése, amely az első világháborús nyugati fronton játszódik. A videót bírálók szerint a nemzeti történelmet és szenvedést nem szabadna reklámcélokra felhasználni.

Megvan az Év Fája!

Megvan az Év Fája!

A hazai Év Fája részt vesz a jövő év elején rendezendő európai versenyben is, amelynek győztese az Európai Év Fája címet nyeri el.

Időjárás a következő 30 napra – havas eső, mínusz 2 fok, pára

Kegyetlenül beköszönt a tél a következő napokban. Lesz eső, pára, és éjszakai mínuszok jönnek. Hogy havazik-e? Azt is eláruljuk!

Elkapkodták a pápa karácsonyi tomboláját

Rövid idő alatt elkapkodták azokat a vatikáni sorsjegyeket, amelyekkel a pápa által kapott ajándékokat, köztük egy Fiat Pandát lehet megnyerni Ferenc pápa egy karácsonyi jótékonysági akciója keretében.

Fekete péntek – biztos, hogy annyira akarod a Black Friday harcot? – galéria

Fekete péntek – biztos, hogy annyira akarod a Black Friday harcot? – galéria

Egymást taposó, napok óta sorban álló emberek. Ész nélküli halmozók és nagycsaládosok, akik egyetlen nap alatt sokat tudnak spórolni, és akciósan megvehetnek mindent. A Black Friday-t, vagyis fekete pénteket Amerikában nem kell bemutatni, nálunk...

Hétvégén már támadnak a mínuszok

A hétvégén nem várható csapadék, de helyenként előfordulhat ködszitálás. A leghidegebb órákban többfelé mínuszokra is készülni kell, s néhol napközben sem lesz 3 Celsius-foknál melegebb – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Tehetséges és kreatív szülők ebédidős alkotásai

Tehetséges és kreatív szülők ebédidős alkotásai

Kreatív szülők mindent megtesznek azért, hogy gyermekük a suliban is jó étvággyal fogyassza el ebédjét. Ezért képesek akár szalvétára, papírzacskóra, uzsonnás nejlonra is rajzolni műalkotásokat.

Fából épített karácsonyfák – fotók

Fából épített karácsonyfák – fotók

Alternatív karácsonyfákat mutatok be azoknak, akik nem akarnak klasszikus fát állítani, vagy dekorációnak szánják. A legtöbb újrahasznosított anyagból készült, és igazán karakteres.