Szabadidő

Csináld magad: 4 izgalmas Valentin-napi ajándék

Lövésed sincs, mit adj a kedvesednek Valentin-napra? Mi már tudjuk, mit fogsz ajándékozni. Ígérjük, nem lesz nehéz kivitelezni, és biztosan örömet szerzel majd. Olyan DIY ötleteket hoztunk, amihez csak te kellesz, na meg néhány hozzávaló.

Ha saját készítésű ajándékkal szeretnéd meglepni a párod, jó helyen jársz. Olyan csináld magad Valentin-napi ötletekkel várunk, amikhez nem kell különös kézügyesség, és mégis kedves, szívhez szóló meglepetéssel ünnepelheted a szerelmet. Ha már vettél ajándékot, vagy még most vásárolsz, akkor is érdemes valami saját készítésű aprósággal is előrukkolnod, csak hogy egyedi légy.

Fűzz fotókat!

A kellemes fényképek olyan örök emlékek, amelyeket nem lehet elégszer megnézni. Ha még nincs fotófüzéretek, ez igazán jó ajándék lehet a kedvesednek, akár együtt éltek, akár nem. Ráadásul nagyon könnyen összerakhatod és kedved szerint díszítheted is. Mivel Valentin-napra készül, a szívecskéket le ne hagyd!

Csináld magad: 3 Valentin-napi ajándék

Írd ki magadból

Ugyan sokszor viccelünk azzal, hogy táblára írjuk a fontos dolgainkat, most, a szerelem ünnepén ezt tényleg érdemes megtenni. Vagány üzenetben közölheted a pároddal az érzéseidet, ráadásul alig néhány perc alatt elkészítheted, ha megvannak a hozzávalóid. Irány egy kreatívbolt, ott megtalálsz mindent, ami a szerelmes üzenethez kell. Egyedi ajándék 10 perc alatt. Nekünk bejön.

Csináld magad: 3 Valentin-napi ajándék

Ne zavarjanak!

Ugyan legtöbbször a szállodák ajtajáról köszönnek vissza a jelzőlapocskák, ha megmozgatod a fantáziád, rájössz, hogy jó szolgálatot tehet nektek is egy ilyen, saját kézzel készített izgalmas darab. Ha az ajtón belülre akasztod, jelezhetsz a párodnak, hogy épp mihez lenne a kedved. Ha pedig kívülre akasztjátok, remélhetőleg senki sem zavar majd titeket.

Csináld magad: 3 Valentin-napi ajándék

Zárd üvegbe!

Végtelenül egyszerű, mégis izgalmas ajándék az üvegbe zárt szerelem. Ha ilyennel akarsz kedveskedni, nincs más teendőd, csak szerezz egy cuki csatos üveget, díszítsd fel úgy, ahogyan tetszik, és rakd tele olyan kedves üzenetekkel, amelyek örömet okoznak a párodnak. Aztán ő bármikor kihúzhat belőle, amikor arra vágyik, hogy érezze a szeretetedet.

Csináld magad: 3 Valentin-napi ajándék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top