Szabadidő

Valentin-napi tipp: ennek biztosan örülnek a férfiak

Ha még nem tudod, mivel lepd meg a párod a szerelem ünnepén, mutatunk néhány ötletet. A kreativitásod és a fantáziád ne hagyd otthon, ezekhez ugyanis te magad is kellesz.

Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogyan ünnepli a Bálint-napot. Ha megemlékezünk a szerelemről, nagy fába vágjuk a fejszénket. Ugyanis míg első hallásra viszonylag egyszerűnek tűnik a feladat, a megfelelő ajándék kiválasztása már korántsem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Míg a legtöbb pasi állítja, hogy a nőket nehéz megajándékozni, addig a csajok épp azt gondolják, hogy nincs annál nehezebb, mint egy férfinak tökéletes meglepetést találni Valentin-napra.

Légy kreatív!

Ám még mielőtt bárki kétségbeesne, vannak olyan ajándékok, amelyeknek szinte mindenki örül. Ugyan közhely, de mégis akad abban igazság, hogy a pasik szívéhez a gyomrukon át vezet az út. Az édesszájú férfiakkal még könnyebb a helyzet. Ugyanis a szerelem ünnepén mi másnak örülnének jobban, mint egy igazán finom tortának – ami mondjuk épp a kedvencük. Ráadásul ha szív alakú formában készíted el, még ünnepibbé teheted a finomságot. Arról nem is beszélve, hogy a saját kézzel készített meglepetések a legjobbak.

Valentin-napi tipp: ennek biztosan örülnek a férfiak

 Az őszinte vallomások kora soha nem jár le. Nem azt mondjuk, hogy egy friss kapcsolatban ódákban kell szerelmet vallani, hanem azt, hogy mindenkinek jólesik, ha nem hétköznapi formában biztosítják a szerelemről. Ahogyan a legtöbb nőnek, úgy a férfiaknak is felemelő egy szépen megírt szerelmes levél vagy egy csodás idézet egy kedves kártyán. A lényeg az, hogy őszinte és egyedi legyen a vallomás. Ha úgy érzed, nem tudod megfelelően megfogalmazni az érzéseidet, maradj az idézeteknél. 

Valentin-napi tipp: ennek biztosan örülnek a férfiak

Ha te is szereted a spontán dolgokat, ajándékozz bónuszkártyákat a kedvesednek. Keress szép papírlapokat, és köszönd meg a szerelmet beválthatós ajándékokkal. Nincs más dolgod, csak írj a papírokra hasonló üzeneteket: “Ez a nap rólad szól. Azt csinálunk, amit csak szeretnél.” De egy “Masszázs, csak neked” feliratú bónuszt is szívesen beváltja majd a partnered. A “Mozi, a te filmeddel” feliratú lap is népszerű lesz, meglátod. A kártyák kitöltésénél csak a képzeleted szabhat határt. Arra azonban ügyelj, hogy olyat ígérj, amit be is tudsz tartani. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top