Szabadidő

Tartsd az iramot! – Az ASICS bemutatja az új Fuzex Rush futócipőt

Sportos, városi, stílusos – ilyen az új FuzeX kollekció
Tartsd az iramot – Az Asics bemutatja az új Fuzex Rush futócipőt

 

Tovább bővült a FuzeX család! Az új ASICS fuzeX Rush már kapható Magyarországon is. A cipő designját a japán Shibuya útkereszteződés inspirálta. Ez a legforgalmasabb útkereszteződés Tokióban és emiatt olyan tulajdonságok köthetőek hozzá, mint a gyorsaság, izgalom, rugalmasság – éppen úgy mint ehhez a futócipőhöz.

 

 

Tartsd az iramot – Az Asics bemutatja az új Fuzex Rush futócipőt

A fuzeX Rush futócipő a városi futók részére készült. Mindegy, hogy gyorsan vagy hosszan futsz, ez a cipő a kényelem és a könnyedség tökéletes kombinációját adja és tökéletesen egyesül benne a design és a funkcionalitás. Ez a sokoldalú futócipő akár kényelmes, mindennapos futkosáshoz is alkalmas, mert pont azt a megerősített támogatást adja a lábnak, ami az aktív életstílushoz szükséges. A FuzeXRush-ban található fuzeGel két forradalmi technológiát ötvöz, az ASICS High-tech Gel anyag csillapító tulajdonságait valamint egy szuper könnyű habanyagot. A talp alacsonyabb magassága a futócipő dinamizmusát és a biztos talajfogást segíti. Az eredmény egy könnyebb és könnyedebb futást eredményező cipő, amely mégis optimális párnázottságot biztosít a lábnak. A cipőbe egyedülálló ütésálló rendszer került beépítésre a talp első részénél, amely plusz impulzust ad a lábnak a futólépésnél a továbbhaladáshoz. A futócipőt a gyártó rövid és hosszú futásokhoz is ajánlja.

 

Tartsd az iramot – Az Asics bemutatja az új Fuzex Rush futócipőt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top