Szabadidő

Kvíz! Mennyit tudsz a magyar múzeumokról?

Sokat jársz múzeumba itthon? És mindenre emlékszel, vagy többnyire csak átrohansz a termeken? Képben vagy a magyar múzeumokkal kapcsolatban? Ideje letesztelni!

Minden évben minimum egyszer a nyakunkba vehetjük az országot és bejárhatjuk a kedvenc múzeumainkat, ráadásul éjszaka. A kérdés már csak az, hogy mire emlékszünk évekkel később? Teszteld le a tudásod, és ha úgy gondolod, hogy újabb kalandokra, érdekességekre szomjazol, akkor vegyél részt a 2016-os Múzeumok Éjszakáján, amit június 25-én tartanak.

2016-ban a Múzeumok Éjszakájának tematikája a “Hősök, felfedezők, újítók” címet viseli, és “fővárosa” Kecskemét, Katona József szülővárosa. A Múzeumok Éjszakáján a látogatók a sok helyszín bármelyikén személyesen is találkozhatnak az ő hőseivel, a felfedezők pedig a látogatók lesznek! A csatlakozó múzeumok 2016. június 25-én délutántól kora hajnalig látogathatók. 

Kvíz! Mennyit tudsz a magyar múzeumokról?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top