Szabadidő

Mesehőssé plasztikáztatta magát a lufimellű nő – fotók

Pixee Fox arról híres, hogy ő az első élő mesefigura. Mindenki döntse el maga, hogy megnézne-e egy mesét, amiben ez a sokszor megműtött nő szerepel.

A 25 éves Pixee Fox kivetette hat bordáját, hogy még jobban hasonlítson egy élő mesefigurára. Mindez csak egy a sok-sok plasztikai műtét közül, amin a fiatal nő átesett. Az Észak-Karolinában élő Pixee eddig közel 100 ezer dollárt költött az orvosi beavatkozásokra.

Az első fotó pont azokat az orosz plasztikai sebészeket idézi, akikről néhány hete írtuk meg, hogy műtét közben készült fotókkal népszerűsítik magukat az Instagramon.

Mesehőssé műtette magát a lufimellű nő - fotók

Pixee minden vágya az volt, hogy tökéletes homokóra alakja legyen, mint a mesehősöknek. Hat bordáját vették ki, így a derékbősége most 34 centi.

Mesehőssé műtette magát a lufimellű nő - fotók

A hölgy Svédországban született. Azt mondja, olyan mesefigurák inspirálták(!), mint Csipkerózsika és Jessica Rabbit.

Mesehőssé műtette magát a lufimellű nő - fotók

Az ötórás műtétet Dr. Barry Eppley amerikai plasztikai sebész végezte el. A beavatkozás visszafordíthatatlan. Többnyire csak orvosi okokból szokták elvégezni, de hosszas konzultációk után szépészeti beavatkozásoknál is használják…

Mesehőssé műtette magát a lufimellű nő - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top