Szabadidő

A rossz időnek köszönhetik, hogy dollármilliomosok lettek

Egy 80 éves nyugdíjas iskolaigazgató, Harold Diamond és a neje tavaly november elején vacsorázni indultak Middletown városába, ám annyira rossz volt az idő, hogy az asszony azt javasolta, álljanak félre egy benzinkútnál, és ott várják meg, míg egy kicsit kitisztul az idő.

Így is tettek, és ha már ott voltak, vásároltak egy lottót. Az idős férfi a pénztárcájába csúsztatta a szelvényt, és meg is feledkezett róla. Másnap azonban golfozni ment és ott a barátaitól hallotta, hogy egy közeli benzinkúton vásárolta valaki a heti jackpotnyertes lottószelvényt. Ezután ellenőrizte a számokat a saját szelvényén, és szembesült a ténnyel, hogy bizony ő a nyertes.

Az idős házaspár nem jelentkezett azonnal a pénzért, egészen karácsony előttig vártak, és csak a minap vették át az 326 millió dolláros nyereményt, melyből az adók levonása után is 197,45 millió dollárt vagyis mintegy 53 milliárd forintot tarthatnak meg.

A rossz időnek köszönhetik, hogy dollármilliomosok lettek

Forrás: nypost.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top