Szabadidő

Időjárás: tudd meg, meddig tart az esős, viharos idő!

Csak csütörtökön tér vissza a nyár, akkor viszont 30 fokkal robban be ismét.

Vasárnap – akárcsak szombaton – borult idő lesz a jellemző, azonban a keleti területeken elvékonyodhat, felszakadozhat időnként a felhőzet. Kisebb-nagyobb szünetekkel sokfelé várható eső, zápor, keleten–északkeleten helyenként zivatarok is kialakulhatnak. A legcsapadékosabb területek az ország északi–északkeleti harmadán valószínűek. Napközben a Dunántúlon és az Északi-középhegység területén megerősödik, néhol viharossá fokozódhat az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 16 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 16 és 20, a Dunától keletre 20 és 24 fok között valószínű.

Hétfő éjszaka felszakadozik, csökken a felhőzet, napközben gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Elszórtan várható zápor, esetleg egy-egy zivatar. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között alakul.

Időjárás: tudd meg, meddig tart az esős, viharos idő!

Kedden a többórás napsütés mellett erőteljesebb gomolyfelhő-képződés várható, főként keleten valószínű helyenként zápor. Az északnyugati, északi szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

Szerdán gomolyfelhős, napos idő várható, néhol zápor előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

Időjárás: tudd meg, meddig tart az esős, viharos idő!

Csütörtökön gomolyfelhős, napos idő várható. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között alakul.

Pénteken a sok napsütés mellett erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, néhol zápor, egy-egy zivatar előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak zivatar környezetében lehet szélerősödés. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között alakul.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top