Szabadidő

Főszerepben a legjobbak! – WAMP Exkluzív október 12-én a Millenáris Teátrumban

Érdekel a divat? Szereted az egyedi holmikat? Kíváncsi vagy a hazai divat- és formatervezők legfrissebb munkáira? Ha a válaszod igen, akkor a vasárnapi designvásár a Te programod.

A WAMP szervezői erre az októberi napra egy igazán különleges, exkluzív programmal készülnek, hiszen a WAMP történetének legtehetségesebb tervezői egyszerre kapnak bemutatkozási lehetőséget. Az eseményen azoké a főszerep, akik a korábbi években elnyerték a rangos Hónap Designere díjat, illetve résztvevői voltak a kizárólag pályázati úton elnyerhető WAMP+ megjelenéseknek. Az októberi időzítés tökéletes, hiszen ez a hónap az őszi–téli kollekciók premierjének ideje, így biztos lehetsz benne, hogy sok-sok olyan holmival találkozol majd, amit itt láthat először a nagyközönség.

Főszerepben a legjobbak! - WAMP Exkuzív október 12-én a Millenáris Teátrumban

De nézzük, kikkel is találkozhatsz?
Ha ruhatáradat szeretnéd felfrissíteni s az elegánsabb stílust kedveled, az Artista matt és fényes felületek játékára építő, szőrmékkel kombinált ruhakollekciója, Gabo Szerencses sejtelmes csipkeruhái, az EOSinE tapintásra késztető lakktáskái vagy Ferencz Vanda csodás fülbevalói egész biztosan megdobogtatják majd a szíved. Ha picit lazább vonalat követsz, keresd a remek szabású, mindennap hordható darabokat kínáló Lazlo ruhamárkát, a Zagabo legendásan strapabíró esőkabátjait vagy a Wildpastel vadonatúj RAIN BOW kollekcióját. Szeretnél kitűnni a tömegből, s egy-két igazán merész holmira vágysz? Ebben az esetben vedd az irányt a CAMOU digitális printekkel dekorált ruhái felé, ismerkedj meg Lengyel Zsuzsi karakteres, bociszőrrel kombinált táskáival vagy a Zwana bőr ékszereivel.

Főszerepben a legjobbak! - WAMP Exkuzív október 12-én a Millenáris Teátrumban

Az izgalmas kavalkádban közel nyolcvan tervező munkáival találkozhatsz, s a kínálatban az egyedi tervezésű ruhák, ékszerek, táskák és más divatkiegészítők mellett gyerekholmik, lakberendezési kiegészítők és képzőművészeti alkotások is helyet kapnak. Ha pedig elfáradnál a nézelődésben, a csupa kézművesfinomsággal csábító gasztroszekcióban egész biztosan felfrissülsz majd.
 

Főszerepben a legjobbak! - WAMP Exkuzív október 12-én a Millenáris Teátrumban

A program a Design Hét Budapest fesztivál hivatalos programja.

WAMP Exkluzív
Millenáris Teátrum 10.00–18.00
A vásárra a belépés 500 Ft, amely teljes egészében levásárolható.
www.wamp.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top