Szabadidő

Extrém lánykérések: ahogyan a profik csinálják

Ha mindig is csodás lánykérésről álmodoztál, ezt a videót látnod kell. Ha még előtte állsz, azért, ha pedig már ott a gyűrű az ujjadon, akkor meg azért.

Ahogyan minden kislány varázslatos esküvőre, na meg az ő fehér lovon érkező hercegére vágyik, úgy a lánykérések kapcsán is mindenkinek megvan a maga elképzelése arról, hogyan történhet a legszebb és legmeghatóbb lánykérés. Van, aki a térdeplős verzióban hisz, míg másokat a meglepetések hatnak meg. Vannak olyanok is, akiket a nyilvános lánykérések hoznak lázba. Legyen szó bármelyikről, a legfontosabb az, hogy az újdonsült ara boldogan mondja ki az igent, a leendő férj pedig ne süljön fel.

Extrém lánykérések: ahogyan a profik csinálják

Tényleg Tom Cruise?

Ahhoz mit szólnál, ha Tom Cruis kérné meg a kezed a vőlegényed nevében? Tuti, hogy döbbenetes élményben lenne részed. Ha pedig mindezt élő adásban, a tévéképernyő előtt hallod, vajon elhiszed, hogy tényleg neked szól? Ugyan lehetne ez egy elcsépelt hollywoodi történet is, de nem az. Az izgalmas lánykérés megtörtént jó néhány évvel ezelőtt. Tom Cruise a portugál tévében egy operatőr kérésére élő adásban kérte meg a szerencsés kiválasztottat. A lány ugyan tudta, hogy a sztárral találkozik majd párja, de csak annyit kért tőle, hogy hozzon neki egy autogramot. Ehelyett Cruis azt mondta az adásban: “Sonia, hozzá kell menned Joaóhoz. Menj hozzá! Itt, a kamera mögött sír.”

Mint a mesében

Ha vannak igazán kreatív pasik a világon, akkor a következő videó főszereplője biztosan az. Ugyanis ilyen vagány, extrém és érzelmes lánykérést ritkán látunk. Már maga az ötlet is nagyszerű, hogy egy mozi vásznán adja a szerelme tudtára az érzéseit, de egy Oscar-díjas rendező sem intézhette volna jobban a kisfilmet, amely felkészíti a leendő menyasszonyt a varázslatos pillanatra. Urak, ez jó alap azoknak, akik extrém lánykérésben gondolkodnak. De beszéljen a videó a szavak helyett.

 

Olvass még többet az esküvőkről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top