Szabadidő

Álomesküvő jéghotelben: ahol nem fagy meg a szerelem

Az extrém esküvők szerelmesei imádni fogják ezt a videót. De azoknak is látniuk kell, hogy milyen csodás a lagzi egy jéghotelben, akik a szerelmet is inkább forrón szeretik.

Neked mi jut eszedbe az álomesküvőről? Napfényes tengerpart, forró homok, fűszoknyás koszorúslányok, romantikus, naplementés vacsora? Nem lepődünk meg, ha így van. Azon viszont már elgondolkodtunk, vajon miért választ valaki egy jégbarlangot az esküvője helyszínéül. Ugyanis van egy csodás jégbirodalom Lappföldön, Svédországban, ahol olyan párokat is vendégül látnak, akik a fagy ölelésében szeretnék konzerválni az érzéseiket, és olyan varázslatos helyen akarnak örök hűséget fogadni egymásnak, amely tényleg nem mindennapi.

Ha szívesen esküdnél a fagy varázslatos birodalmában, vagy csak kíváncsi vagy arra, hogyan zajlik az esküvő egy ilyen izgalmas helyen, nézd meg ezt a videót! 

A lappföldi jéghotelben tartott szertartás valóban egyedi. Olyannyira különleges, hogy a templom, ahol fogadalmat tesznek a párok, tavasszal elolvad. A csodás, szinte túlvilági havas táj pedig új értelmet ad a fehér esküvő fogalmának. Persze a fagyos választás nem kevés megalkuvással jár, ám akik bevállalósak, és igazi,maradandó élményt szeretnének, örömmel választják a jég birodalmát a nagy napra.

A kápolnát csodás jégoltár díszíti. Hogy a vendégek is helyet tudjanak foglalni a jégpadokon, rénszarvasbőrrel borítják azokat. A hálószobákba is sokan beleszeretnek első látásra, a jég varázsa lenyűgöző. Hogy a nászágyak mennyire lehetnek kényelmesek, abba nem merünk belegondolni. Ahogyan abba sem, hogy a nagy mínuszok közepette nem fagy-e meg a vágy is. Vagy lehet, hogy a jó meleg takaró alatt még jobban esik majd összebújni?

Olvass még többet az esküvőkről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top