Szabadidő

Dobd fel az őszt tüzes ritmusokkal!

Ha a magyar néptáncról még mindig az általános iskolai folklórműsor jut eszedbe, ideje megnyomni a frissítés gombot és beülni egy ExperiDance előadásra. Garantáljuk, hogy rajongó leszel!

A magyar néptánc világa ugyanis páratlanul gazdag – tudtad például, hogy óriási szerepe van benne az improvizációnak? Az igazi táncmesterek ezért a szerelemtől a vakmerőségen át a gyász fájdalmáig minden érzelmet ki tudnak fejezni, miközben ősi vagy egészen mai történeteket mesélnek el.

Dobd fel az őszt tüzes ritmusokkal!

2000-ben ezeken az alapokon indult a mára nemzetközi szinten elismert társulat, az ExperiDance Production. A társulat ereje, hogy a tüzes magyar táncokat népszerű nemzetközi és modern irányzatokkal szelídíti meg, vagy épp a végletekig fokozza, 21. századi látványvilággal és show-elemekkel fűszerezve.

Ha most látod őket először, sok szeretettel ajánljuk az Esszencia – A ritmus ünnepe című produkciót, amely az ExperiDance legnépszerűbb koreográfiáit, a legnagyobb közönségsikereket mutatja be egyetlen előadásban.

Dobd fel az őszt tüzes ritmusokkal!

Októberben emellett olyan sikereket láthatsz, mint a Sissi és Andrássy gróf történetét eltáncoló Fergeteges – A királyné, a gróf és a cigánylány, a szenvedélyesen mulatságos Nagyidai cigányok, vagy a legendás énekes életét bemutató Frank Sinatra – A Hang. Bónusz, hogy most először bérletet is válthatsz az ExperiDance-nél, egy elegáns plasztikkártya formájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top