Szabadidő

Budapesten a népszerű karácsonyi show

Korunk legnagyobb klasszikus zenei sztárjaival jön Magyarországra a Royal Christmas Gala. Ha valami csodás ünnepi műsorra vágysz, válaszd ezt, menj el a Papp László Budapest Sportarénába. A világ egyik leglátványosabb karácsonyi show-ján színpadra lép Mario Frangoulis és Fernando Varela, Narcis, a Gergorian Énekegyüttes és Sarah Brightman.

Ha szereted a klasszikus zenét, azért, ha pedig még nem, akkor azért se hagyd ki ezt a varázslatos gálát. Hangolódj a karácsonyra: különleges fellépők, kiváló előadók, csodás ünnepi show műsor – ezt ígéri a Royal Christmas Gala, ami december 20-án várja a karácsonyi hangulatban fürdőzni vágyókat. A világ egyik legnépszerűbb és leglátványosabb ünnepi show-jának színpadán a klasszikus crossover muzsika két kirobbanóan tehetséges tenorja, Mario Frangoulis és Fernando Varela is fellép a zene legújabb sztárja, a 22 éves kontratenor Narcis mellett, akit Callas fényével vetekedőnek mond a szakma.

A varázslatos hangú Sarah Brightman 30 éves karrierje alatt 32 millió albumot adott el, több mint 180 arany- és platinalemeze jelent meg. A kortalan dívaként is emlegetett 56 éves szoprán az egyetlen olyan művész a világon, akit két olimpia alkalmával is felkértek a hivatalos himnusz éneklésére. Az énekesnőnek Andrea Bocellivel is volt közös fellépéssorozata, a Time to say goodbye. Egykori férje, Andrew Lloyd Webber az ő számára írta az Operaház fantomja című darabban Christine szerepét.

Akik szeretik a misztikus énekeket, biztosan rajonganak a Gregorián Énekegyüttésért, akik a hagyományt a popzenével ötvözve kápráztatják el a közönséget. A csapat száznál is több arany- és platinalemezzel büszkélkedhet 1990 óta, 2016-os albumuk a hivatalos német lemezeladási listák élén végzett. De nemcsak a füleket kényeztetik, hiszen koncertjeik olyan lenyűgöző audiovizuális élményt nyújtanak, amely valóban egyedülálló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top