Szabadidő

Ilyen, amikor Ben Affleck “Géza” gonoszkodik

Miután Ben Affleck bebizonyította, hogy tehetséges rendező, most azon ügyködik, hogy színészként is elismerjék. Ehhez jól bevált recepthez nyúl: gonoszt játszik.

Íme egy exkluzív videó Ben Affleck és Justin Timberlake legújabb mozijából, a Vakszerencse című thrillerből, amiben friss oscaros rendezőnk egy korrupt és rendkívül vagyonos kaszinókirályt alakít, aki megvezeti a tejfelesszájú Justin Timberlake-et, ráadásul mindketten ugyanarra a nőre, az ezúttal is csinos Gemma Artertonra vannak rákattanva.

A film az illegális online szerencsejátékok világában játszódik, ami már csak azért is furcsa, mert sem a lenti videóban, sem az előzetesben nem láttam egyetlen monitor előtt gubbasztó és hajnalokig a neten pókerező csávót sem, bár az nyilván messze nem olyan látványos, mint a motorcsónakok, a Costa Rica-i naplemente vagy a táncolás a tüzes latin muzsikára. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a hatalmas fejű Ben Affleck szemében minden eddigi szerepében sikerült felfedeznem némi elemi kedvességet/jóságot (ki hogy nevezi), és amikor ezt a videót megnéztem, most is láttam ezt, így komoly kételyeim vannak, mennyire lesz hiteles főgenyaként. Bár Affleck szívesen mondja, hogy most először játszott gonosz karaktert, ez nem teljesen így van, ugyanis A dolgok állása korrupt kongresszusi képviselőjeként már korábban is volt alkalma megmártózni a sötét oldalban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top