Szabadidő

Barangolj Theodorával!

Magyarország bővelkedik csodás túraútvonalakban. A hirtelen támadt jó idő sokakat csábít a szabadba egy kis kirándulásra. Ilyenkor a bakancs és a túrazsák mellett vizet is vigyünk magunkkal!

Barangoljon Theodorával!A Balaton örök sláger. Napjainkban azonban nemcsak gyerekzsivajtól hangos és lángos illattal csábító strandjai népszerűek, hanem a tavat övező vidék is. Egyre több természetjáró fedezi fel az itt található túraútvonalakat, például a Balaton-felvidéki Theodora tanösvényeket is. A táj számtalan geológiai és történelmi különlegessége mellett a Balaton-felvidék érdekessége, hogy itt található a Theodora természetes ásványvizek eredete is.

Magyarország egyik kedvelt ásványvizéről már 1000 évvel ezelőtt is legendák keringtek. A monda úgy tartja, hogy Theodora bizánci császárnénak a mai Kékkút határában feltört természetes ásványvíz volt a kedvenc itala. Ezért is viseli napjainkban az ásványvíz a Theodora nevet, amelynek jelentése: Isten ajándéka.

Barangoljon Theodorával!

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park szívében található szépséges Káli-medencében nemcsak a túrázók tesznek meg különleges utat, hanem a karakteres ízű Theodora Kékkúti és Theodora Kereki természetes ásványvizek is. Évezredek során páratlan felszín alatti rétegeken átszűrődve értékes ásványi anyagokkal telítődtek fel. A Theodora Kékkúti ásványvíz magas ásványianyag-tartalmából fakadó karakteres ízét csábító piros csomagolása tükrözi.

Barangoljon Theodorával!Ez jó hír a túrázóknak is, hiszen a Theodora Kékkúti ásványvíz egy kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos természetes ásványvíz, mely számos olyan nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz, melyek rohanó életünk, kiegyensúlyozatlan étrendünk miatt más forrásokból nem mindig kerülnek be megfelelő mennyiségben szervezetünkbe. 1,5 liter Theodora Kékkúti ásványvíz például fedezi a felnőttek számára ajánlott napi kalciumszükséglet 52%-át, valamint a napi magnéziumszükséglet 22%-át.

1,5 liter Theodora Kereki szénsavas és enyhén szénsavas ásványvíz pedig fedezi a felnőttek számára ajánlott napi kalciumszükséglet 27%-át, valamint a napi magnéziumszükséglet 13%-át. Így aztán megfelelő felszereléssel és elegendő Theodora ásványvízzel bátran nekivághat a természetnek, annál is inkább, mert a rendszeres testmozgás az egészséges élet elengedhetetlen része!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top