Szabadidő

6 balatoni sláger, hogy idén biztosan ne hagyd ki a magyar tengert

Akik szeretik a fülbemászó dallamokat és odavannak a magyar tengerért, ezt a válogatást imádni fogják. Olyan izgalmas zenéket hoztunk, amik garantáltan a balatoni nyárra hangolnak.

Nekem a Balaton a Riviéra – dúdoljuk millióan boldogan, és természetesen így is gondoljuk. A kedves dallam és az átélt vagy vágyott nyári balatoni hangulat könnyen feldereng a muzsikát hallva. Kétség sem férhet hozzá, hogy az egyik legnépszerűbb dal, ami a magyar tengerről és annak csodáiról szól. De nem csak ez az egy mozgatja meg a testünk és a lelkünk, ha a Balatonról van szó. Olyan válogatást hoztunk, amelyben bemutatunk néhány fülbemászó dallamot. Persze lesz köztük olyan is, amit biztos, hogy mindenki jól ismer. Füleket elő, hangolódj a nyárra!

Nosztalgikus, romantikus, egyedi, olyan igazi KFT-s. Ezt a számot egyszerűen nem lehet nem szeretni. Azoknak, akik emlékeznek, hogy mennyire várták a tihanyi révnél azt a kék szemű lányt, nekik egyértelmű, hogy újra vár a balatoni nyár.

Igen, nekem is, neked is, sőt a legtöbb magyarnak. De így szép ez! Éljen a magyar tenger!

Ettől a daltól tényleg lázba lehet jönni. Elsősorban azoknak, akik újra érzik a balatoni lázat és akik szerint Budapest várhat, míg vége van a nyárnak.

 Lazulás, raszta életérzés, haverok, tábortűz… Na kinek ismerős? 

 A nyári gyerekek a Balaton parton tuti, hogy jól érzik magukat. Sőt, néha az is előfordul, hogy az este kicsit meredek, de hát ilyen ez a Balaton…

 Mivel a legkisebbek is imádják a magyar tengert, őket sem hagyhatjuk ki. Hoztunk nekik is egy kis balatoni hangulatot – gyerekmóka módra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top