Szabadidő

8 héten át tartó frissesség a hálószobában is

Napi 8 órát töltünk el az ágyunkban minden éjszaka. A frissebb ébredéshez és a nyugodtabb alváshoz kipróbálhatunk néhány jó ötletet. Neked milyen ötleteid vannak a háló felfrissítésére?
8 héten át tartó frissesség a hálószobában is


 Mi elmondjuk a mi 8 tippünket:

Szellőztetés
Rendszeresen szellőztessük ki a hálószobát. A legjobb, ha naponta kétszer engedünk be friss levegőt. Reggel, hogy az elhasznált levegőt kiűzzük, és érdemes lefekvés előtt is oxigéndús levegővel ellátni ezt a helyiséget. Nem kell félni, hogy hideg lesz bent éjszakára, hiszen a friss levegő sokkal gyorsabban felmelegszik.

Tarts rendet
Bár ez az egyik legintimebb helyiség a lakásban, és az is lehet, hogy rajtunk kívül más nem is látja, igyekezzünk mindig rendben tartani, hiszen a nyugalomhoz rendre és tisztaságra van szükség. Keressük meg mindennek a helyét, reggelente szépen ágyazzunk meg, és használjunk ágytakarót, hogy az ágyneműnk tiszta, friss illatú maradjon.

Kellemes világítás
Használjunk tompább fényeket a hálóban. A kellemes, nyugtató fényben adjunk időt magunknak arra, hogy átgondoljuk az elmúlt napot. Akár a karácsonyi égősorból is varázsolhatunk kellemes hálószobai világítást.

8 héten át tartó frissesség a hálószobában is

Legyen kék
A kék a nyugalom színe. Festhetjük a falakat is halványkékre, de az is egy jó megoldás, ha a kiegészítők vagy a díszpárnák árasztják a békés színt. Sokkal jobbat lehet pihenni, és reggel frissebben fogunk ébredni.

8 héten át tartó frissesség a hálószobában is

Tükröt, ajtót ne!
Az ággyal szemben ne legyen tükör. Azt mondják, egyáltalán nincs jó hatással az életünkre. Ugyanez érvényes az ajtóra is. Ha frissen szeretnél ébredni, a legjobb, ha a reggeli napsütésre ébredsz, így nyugodtan tedd az ágyat az ablakkal szembe.

Faldekor
Próbáld ki a faldekort. Gyönyörű mintákban kapható, és teljesen feldobja a szoba hangulatát. Egy csodás japán cseresznyefavirág-matrica biztosan jó érzéssel tölt el téged is.

Ne dolgozz a hálóban
Nagyon nehéz kibírni, de tényleg hagyd kívül a kütyüket. A hálószobában ne legyen számítógép, sőt még laptop sem. Az elektromos dolgok ártalmasak, és a szexuális életedre sincsenek jó hatással. Valójában a mobiltelefon és a tévé is száműzetésbe kerülhet, mert a hálószoba az intimitás és a pihenés helyszíne.

8 héten át tartó frissesség a hálószobában is

Frissítsd fel az ágyneműdet!
Próbáld ki a Silan termékeit, és élvezd a friss illatot, amit árasztanak. Az ágyneműd, a függöny, és minden textília felfrissül a Silan csodás illataitól. A Fresh Sky, a Morning Sun, a Lilac Garden
vagy a Fresh Spring minden hálószobát felfrissít, és akár 8 hétig tartó frissességet nyújt a ruhásszekrényben. Elég csak hozzáérni az illatgyöngyökhöz, amelyek aktiválódva nemcsak finom illatot, hanem csodás puhaságot is nyújtanak az ágyneműidnek.

8 héten át tartó frissesség a hálószobában is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top