Szabadidő

8 héten át a szellemi frissességért

Az őszi szezonban érdemes egy kicsit felturbózni a szellemi frissességünket is. Ilyenkor kicsit fáradékonyabbak, rosszkedvűbbek vagyunk, hiszen a napsütéses órák száma csökken, ami kihatással van a hangulatunkra, a frissességünkre is.

Te is érzed, hogy nem pörög olyan jól az agyad, és nem vagy eléggé koncentrált. Nyolc héten át fogadd meg tanácsainkat, hogy energikusabban, jobban összpontosítva készülj fel a téli nehéz időszakra.

Próbáld ki a jógát!

A jóga az a mozgásforma, amely a szellemi frissességet is fokozza. Bár azt gondolnád, hogy a csendben, minimális mozgást végezve az agyad nem dolgozik, de ez nem így van. A befelé fordulás, a koncentráció serkentőleg hat az agysejtjeidre is.

8 héten át a szellemi frissességért

Egy kis agytorna!

Ugye milyen régen fejtettél keresztrejtvényt? A gyors sötétedés úgyis a szobában tart, használd ki keresztrejtvényfejtésre. Hihetetlenül felpörgeti az agyad.
Az olvasás is ide tartozik, segít összpontosítani, és ellazít. Egy jó könyv ráadásul mindennél jobban kikapcsol, így a napi stresszt is jól oldja.

8 héten át a szellemi frissességért

Tanulj!

Azt mondják tanulni sohasem késő. Válassz például egy új nyelvet, és egy 8 hetes kurzus alatt megismerheted az alapokat. Hasznát veheted a magánéletedben és a munkádban is.

Játssz a gyerekkel!

Memóriajáték. A gyerekek imádják, és nagyon jól is megy nekik. Játsszatok együtt, és meglátod a te memóriádnak is jót fog tenni. nem beszélve arról a gyermek mennyire boldog lesz a közös hasznos időtöltéstől. Néha hagyhatod, hogy nyerjen.

Táplálkozz egészségesen!

Fogyassz sok zöldséget, amíg még kapható a piacon, sovány húsokat, halat, olívaolajat. A tested és az agysejtjeid is meghálálják majd.

8 héten át a szellemi frissességért

A legfontosabb pedig, hogy kényeztesd is magad. Például a ruháid friss illatával.
A Silan öblítők bármelyikét is próbálod ki 8 hétig biztosan friss és illatos lesz minden darab.
A Fresh Sky, a Morning Sun, a Lilac Garden vagy a Fresh Spring is akár nyolc hétig tartó fantasztikus illattal ajándékozzák meg ruháidat a ruhásszekrényben.
Elég, hacsak hozzájuk érsz, és az illatgyöngyök aktiválódnak, hihetetlen puhaságot is biztosítva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top