Szabadidő

Ez a kütyü csak azért van, hogy biztonságosan tunkolhass a kocsiban

Nincs is jobb, mint szaftos szószokba mártogatni a kaját, és ezt most már a kocsiban ücsörögve is nyugodtan megteheted!

Valószínűleg mégsem lehet annyira rossz dolga az emberiségnek, ha ilyen igényeket kielégítő találmányok születnek. A DipClip névre keresztelt eszköz tulajdonképpen azért jött létre, hogy ne barmold szét a kocsid belső terét a csöpögős szószokkal, mikor vezetés közben szeretnél valami szaftosat fogyasztani.

Képzeljük el például, hogy veszünk egy nagy adag sült krumplit vagy nachost, amikről ugye köztudott, hogy a szószok nélkül fele annyit sem érnek. Korábban legfeljebb megérhettük az anyósülésen ülőt, hogy tartsa a szószos tégelyt, vagy ami még rosszabb (ráadásul balesetveszélyes is), mi próbáltunk meg ügyeskedni vele. A DipClipet viszont egyszerűen felcsíptetjük egy pontra, és már biztonsággal bele is állíthatjuk kedvenc mártásunkat.

A kütyü jelenleg Kickstarteren gyűjt a nagyipari gyártásra, de mi már most elképesztően szurkolunk ennek a fontos találmánynak!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top