Szabadidő

Döbbenetes videó készült az angliai ufóészlelésről

A YouTube-ra felkerült felvételen látható, azonosítatlan objektum egészen különös dolgot művel.

A Suspect Sky nevű YouTube-csatornára töltötték fel az alábbi videót, amelyet valamikor októberben rögzítettek a Londontól délnyugatra fekvő Dorset környékén.

A felvételen egy fényes objektum látható az égen, a felhősáv takarásában. Azaz csak eleinte van takarásban, a felhők ugyanis a különös tárgy megjelenését követően oszlani kezdenek – de csak a fénygömb közelében!

Az egyperces videót azóta rengetegen megnézték és meg is osztották az interneten.

„Elképesztően jó ez a felvétel, amin nem csak egy ufó látható, hanem az is, hogy hogyan hat a környezetére” – írta egy Josh Hammond nevű felhasználó.

Egy másik netező, aki valószínűleg rajong az úgynevezett chemtrail konteókért, még meg is köszönte, hogy a repülő csészealj eltüntette a felhőt, amely az összeesküvés-elmélet hívei szerint képes befolyásolni az emberek viselkedését.

Persze a legtöbben szkeptikusan viszonyultak a dologhoz, és hamisítványnak nevezték a videót. Ők bizonyára nem látták a Kecskebűvölők című csodálatos filmet, amelyben George Clooney a puszta tekintetével oszlatja a felhőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top