Szabadidő

A Depeche Mode és az Iron Maiden is fellép Sopronban

A VOLT Fesztivál szervezői hétfőn délután bejelentették a következő soproni buli húzóneveit: a 2018-as VOLT-on a Depeche Mode és az Iron Maiden is fellép majd.

Depeche Mode koncertjével indul 2018. június 26-án a Telekom VOLT Fesztivál. A több mint 30 éves csapat magyar fesztiválon először lép színpadra, de karrierjük során már többször jártak Magyarországon. 

Dave Gahan és csapata évek óta a közönségünk kívánságlistájának élvonalában foglal helyet, a Telekom VOLT Fesztivál az első hazai fesztiválkoncertjük lesz, nagyon sokak örömére. A line-up még korántsem teljes, de az eddigi nevek már garanciát jelenthetnek arra, hogy igazán nagy érdeklődés várható” – mondta el Lobenwein Norbert, a VOLT alapító-főszervezője.

Dave Gahan, a Depeche Mode frontembere. Fotó: Gustavo Caballero / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

A 2016-os, telt házas, VOLT-os koncert után tér vissza az Iron Maiden is. Ezúttal a Legacy Of The Beast turné keretében érkeznek Sopronba. A szervezők szerint az azonos nevű mobiljáték és képregény ihlette turnén mind vizuális megjelenésben, mind a dalsorrendet illetően sok meglepetésre számíthatunk.

Nemrég megjelent negyedik nagylemezét mutatja be az idehaza is közönségkedvenc Hurts Sopronban, de érkezik az állandóan telt házas klubkoncertjeiről is híres Hollywood Undead is, a drum’n’bass rajongói pedig a Rudimental DJ Setre válthatnak jegyet Sopronba. 
A jegyelővétel november 23-án délben kezdődik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top