Szabadidő

Ha nehezen indul a hét, szánj 60 másodpercet erre a videóra!

A hétfő, pláne ezzel a csontig hatoló hideggel, ellensége a munkamorálnak, megértjük, ha te is inkább egy meleg pokróc alatt vészelnéd át. Mutatunk egy szupercuki videót, amitől garantáltan mosolyogni fogsz a nap hátralévő részében.

Kedvenc pandaszaporítóink, a kínai Giant Panda Protection and Research Center munkatársai újabb cukibombát robbantottak. Ezúttal valószínűleg Örkény István Tóték című klasszikusa ihlethette meg őket. Arra gyanakszunk, hogy a nap elején valakinek a szájából elhangozhatott a mű örökzöld mondata, amely szerint

ha már így együtt vagyunk, nem dobozolunk egy kicsikét?

Az alábbi videón ugyanis az látható, hogy a gondozóikra váró pandakölykök precíz rendben, első ránézésre tejesládának tűnő készségekben várják a számukra kijelölt gondozókat. Persze nem pandákról lenne szó, ha nem próbálnának meg esetlenül kikecmeregni a dobozokból. A videón az is látható, hogy a jobb felső apróságnak végül sikerül megszabadulnia, igaz, a talajfogás nem sikerül túl kecsesre, tízből legfeljebb 2,5 pontot adnánk rá.

Persze, mint azt korábban megírtuk, a pandabébik csetlő-botló mozgása és a sok esés-kelés teljesen természetes folyamat része.

Ja, és még valami: ha esetleg hang nélkül nézted eddig a videót, nézd meg még egyszer, ezúttal hanggal együtt. Hidd el, érdemes!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top